Уявіть собі смачний французький сніданок, який готується швидко, легко та вражає своєю красивою та цікавою подачею. Яйця Орсіні - це пишний, наче хмара, збитий білок, приправлений сіллю та перцем, де всередині ховається кремовий жовток.

На приготування цієї чудової страви вам знадобиться лише кілька простих інгредієнтів.

Яйця Орсіні / фото: скріншот Youtube

Інгредієнти:

  • 3 яйця
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 1/4 чайної ложки чорного перцю
  • 1 столова ложка рослинної олії

Спосіб приготування:

  1. Для початку, з обережністю відокремте жовтки від білків, намагаючись зберегти кожен жовток цілим. Потім додайте в білки сіль і починайте збивати їх до утворення густої, щільної піни.
  2. Тепер приготуйте деко, покривши його пергаментом і змастивши олією. Розкладіть збиті білки на деку, створюючи у кожного невелике заглиблення. Посоліть і поперчіть до смаку.
  3. Відправте лист у розігріту духовку на 5 хвилин при температурі 180 градусів. Потім акуратно помістіть по одному жовтку в кожне заглиблення та поверніть у духовку на додаткові 3 хвилини.

Яйця Орсіні / фото: скріншот Youtube

Подавайте Яйця Орсіні відразу до столу, прикрасивши за бажанням свіжою зеленню. Насолоджуйтесь цим чудовим французьким сніданком.

Популярні новини зараз

Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі

Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім

Показати ще

Смачного!

Спробуйте приготувати найсмачніші рулетики з м'ясом і сиром, якщо їсти хочеться, а часу немає: рецепт вас вразить

Вам буде цікаво дізнатися, щотісто місити не треба: ліниві біляші в клярі - найпростіший рецепт

Також наш портал повідомляв, яйця будуть чистенькі: як швидко очистити шкаралупу після варіння