Котлети по-київськи знають у всьому світі. Ніжне куряче м'ясо в хрусткій паніровці має відмінний аромат та неповторний смак. Однак для її приготування витрачається багато філе, що не вигідно для нашого гаманця.

Але вихід є, страву можна приготувати із фаршу, так вийде економічніше, але не менш смачно, ніж робити із цілого шматка курятини.

Котлети по-київськи. Фото Instagram

Рецептом приготування таких котлет поділилась фудблогерка Ксенія Радостіна на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз

Повісток можна не боятися: низку українців звільнять у липні від мобілізації – кому пощастить

Навіть тим, хто вчасно платить: українцям почали масово відрізати світло

Ще більше навантаження: в школах оновлять один із предметів

Українців перевірятимуть щомісяця: можуть зняти виплати та скасувати статус

Показати ще

Інгредієнти:

  • Курячий фарш – 500 г
  • Сіль, перець – за смаком
  • Вершкове масло – 170 г
  • Кріп – 10 г
  • Часник – 3 зуб.
  • Борошно – 100 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Панірувальні сухарі – 1,5 упаковки

Спосіб приготування:

Наріжте дрібно зелень, масло розімніть вилкою, додайте до зелені разом з тертим часникомт та перемішайте.

У фарш додайте спеції, перемішайте та перекладіть на харчову плівку.

Котлети по-київськи. Фото Instagram

У кожну котлету викладіть масло, загорніть і заморозьте.

Котлети по-київськи. Фото Instagram

Обваляйте їх у борошні, обмокніть у яйце і обваляйте у сухарях.

Котлети по-київськи. Фото Instagram

Обсмажте з обох боків до рум'яної скоринки.
Смачного!

Нагадаємо, смак, як у дитинстві та навіть ще краще: легендарний рецепт вафельного торта, для якого потрібні цукерки

Раніше ми повідомляли, що в духовці, зі сметаною і без проблем: як приготувати смачні ліниві голубці.

Також стало відомо, що навіть у дієті має бути місце для задоволень: рецепт привабливих корн- догів у фритюрі.