Котлети по-київськи знають у всьому світі. Ніжне куряче м'ясо в хрусткій паніровці має відмінний аромат та неповторний смак. Однак для її приготування витрачається багато філе, що не вигідно для нашого гаманця.
Але вихід є, страву можна приготувати із фаршу, так вийде економічніше, але не менш смачно, ніж робити із цілого шматка курятини.
Рецептом приготування таких котлет поділилась фудблогерка Ксенія Радостіна на своїй сторінці в Instagram.
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Інгредієнти:
- Курячий фарш – 500 г
- Сіль, перець – за смаком
- Вершкове масло – 170 г
- Кріп – 10 г
- Часник – 3 зуб.
- Борошно – 100 г
- Яйця – 2 шт.
- Панірувальні сухарі – 1,5 упаковки
Спосіб приготування:
Наріжте дрібно зелень, масло розімніть вилкою, додайте до зелені разом з тертим часникомт та перемішайте.
У фарш додайте спеції, перемішайте та перекладіть на харчову плівку.
У кожну котлету викладіть масло, загорніть і заморозьте.
Обваляйте їх у борошні, обмокніть у яйце і обваляйте у сухарях.
Раніше ми повідомляли, що в духовці, зі сметаною і без проблем: як приготувати смачні ліниві голубці.
Також стало відомо, що навіть у дієті має бути місце для задоволень: рецепт привабливих корн- догів у фритюрі.