Цього разу наші читачі мають можливість познайомитися з рецептом гарячого бутерброду-сендвіча зі смаженою ковбасою, сиром та картопляними чіпсами. Це неймовірно апетитний, швидкий у приготуванні, поживний та ситний перекус, який порадує своїм смаком будь-якого гурмана та додасть сил та енергії на довгий час.

Хрумкий хліб, соковита начинка, апетитні ниточки розплавленого сиру - безпрограшне поєднання, як не крути. Варто лише спробувати, і як то кажуть, за вуха не відтягнеш.

Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими рецептами різних страв у соціальних мережах.

Дитячий сендвіч, скріншот: YouTube

Що нам потрібно із продуктів

Хліб тостовий білий – 2 шматочки (30 г)

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Ковбаса варена – 6 скибочок (170 г)

Чіпси картопляні - 15-18 г (10-12 шт.)

Сир тостовий – 3 пластинки (60 г)

Олія вершкове – 15 г (для смаження)

Майонез – 1 ст. ложка

Гірчиця (негостра) – 1 ст. ложка

Для подачі (за бажанням): салат латук - 2 листи та свіжа петрушка – 1 гілочка.

Як приготувати

Для приготування сендвіча зі смаженою ковбасою та чіпсами підготуйте продукти за списком. Варену ковбасу очистіть і наріжте тонкими кружальцями. Для того щоб при обсмажуванні шматочки ковбаси не згорталися, з кожного кухля ковбаси виріжте невеликий сегмент.

Дитячий сендвіч, скріншот: YouTube

У сковороді, на середньому вогні, розтопіть вершкове масло. Викладіть шматочки ковбаси на сковороду в один шар і обсмажте по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.

Дитячий сендвіч, скріншот: YouTube

Якщо вся ковбаса не помістилася в сковороду, обсмажте спершу половину ковбаси (3 скибочки), потім перекладіть смажену ковбасу на тарілку і обсмажте шматочки ковбаси, що залишилися. Змастіть шматочок білого тостового хліба тонким шаром майонезу.

Дитячий сендвіч, скріншот: YouTube

Поверх майонезу викладіть скибочки тостового сиру так, щоб покрити сиром всю поверхню шматка хліба. Викладіть на шар сиру гарячу смажену ковбасу, укладаючи шматочки один на одного так, щоб весь хліб був покритий ковбасою.

Дитячий сендвіч, скріншот: YouTube

Покладіть на ковбасу шар картопляних чіпсів. Змастіть другий шматочок тостового хліба тонким шаром гірчиці. Накрийте бутерброд із ковбасою, сиром та чіпсами другим шматком хліба, гірчицею вниз.

Дитячий сендвіч, скріншот: YouTube

Викладіть сендвіч, що вийшов, на сковороду, в якій обсмажувалась ковбаса, і обсмажте по 2-3-хвилини з кожного боку, для того щоб хліб підрум'янився, начинка прогрілася, а сир розтанув.

Готовий гарячий бутерброд з ковбасою, сиром та чіпсами викладіть на кілька секунд на паперову серветку або рушник, щоб увібралися надлишки олії. Розріжте гарячий сендвіч зі смаженою ковбасою та чіпсами навпіл і подавайте до столу. За бажання можна доповнити сендвіч листовим салатом і прикрасити листочками петрушки.

Досить просто смажити омлети: рецепт яєць, який переверне вашу уяву.

Раніше повідомлялося, з цими секретами ваші котлети вийдуть соковитими та пишними, навіть якщо ви вже засмажили їх сухими.

Також, якщо чай набрид, завари чашку цієї кави на халві: рецепт для напою горіхового смаку.