Цього разу наші читачі мають можливість познайомитися з рецептом гарячого бутерброду-сендвіча зі смаженою ковбасою, сиром та картопляними чіпсами. Це неймовірно апетитний, швидкий у приготуванні, поживний та ситний перекус, який порадує своїм смаком будь-якого гурмана та додасть сил та енергії на довгий час.
Хрумкий хліб, соковита начинка, апетитні ниточки розплавленого сиру - безпрограшне поєднання, як не крути. Варто лише спробувати, і як то кажуть, за вуха не відтягнеш.
Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими рецептами різних страв у соціальних мережах.
Що нам потрібно із продуктів
Хліб тостовий білий – 2 шматочки (30 г)
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Ковбаса варена – 6 скибочок (170 г)
Чіпси картопляні - 15-18 г (10-12 шт.)
Сир тостовий – 3 пластинки (60 г)
Олія вершкове – 15 г (для смаження)
Майонез – 1 ст. ложка
Гірчиця (негостра) – 1 ст. ложка
Для подачі (за бажанням): салат латук - 2 листи та свіжа петрушка – 1 гілочка.
Як приготувати
Для приготування сендвіча зі смаженою ковбасою та чіпсами підготуйте продукти за списком. Варену ковбасу очистіть і наріжте тонкими кружальцями. Для того щоб при обсмажуванні шматочки ковбаси не згорталися, з кожного кухля ковбаси виріжте невеликий сегмент.
У сковороді, на середньому вогні, розтопіть вершкове масло. Викладіть шматочки ковбаси на сковороду в один шар і обсмажте по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.
Якщо вся ковбаса не помістилася в сковороду, обсмажте спершу половину ковбаси (3 скибочки), потім перекладіть смажену ковбасу на тарілку і обсмажте шматочки ковбаси, що залишилися. Змастіть шматочок білого тостового хліба тонким шаром майонезу.
Поверх майонезу викладіть скибочки тостового сиру так, щоб покрити сиром всю поверхню шматка хліба. Викладіть на шар сиру гарячу смажену ковбасу, укладаючи шматочки один на одного так, щоб весь хліб був покритий ковбасою.
Покладіть на ковбасу шар картопляних чіпсів. Змастіть другий шматочок тостового хліба тонким шаром гірчиці. Накрийте бутерброд із ковбасою, сиром та чіпсами другим шматком хліба, гірчицею вниз.
Викладіть сендвіч, що вийшов, на сковороду, в якій обсмажувалась ковбаса, і обсмажте по 2-3-хвилини з кожного боку, для того щоб хліб підрум'янився, начинка прогрілася, а сир розтанув.
Готовий гарячий бутерброд з ковбасою, сиром та чіпсами викладіть на кілька секунд на паперову серветку або рушник, щоб увібралися надлишки олії. Розріжте гарячий сендвіч зі смаженою ковбасою та чіпсами навпіл і подавайте до столу. За бажання можна доповнити сендвіч листовим салатом і прикрасити листочками петрушки.
Досить просто смажити омлети: рецепт яєць, який переверне вашу уяву.
Раніше повідомлялося, з цими секретами ваші котлети вийдуть соковитими та пишними, навіть якщо ви вже засмажили їх сухими.
Також, якщо чай набрид, завари чашку цієї кави на халві: рецепт для напою горіхового смаку.