Голубці, тушковані в сметані, виходять дуже ніжними на смак.
Завдяки такому способу приготування звичайні голубці стануть особливими – від них не зможуть відірватися ні ваші гості, ні самі.
Інгредієнти:
- фарш - 800 г ᅠ
- морква -1 шт. ᅠ
- цибуля - 1 шт.
- рис - 50 г ᅠ
- пекінська капуста – 1 шт.
- томатна паста - 1 ст. л. ᅠ
- вершки - 350 мл
- соняшникова олія – 2 ст. л.
- лавровий лист – 2 шт. ᅠ
- сіль - на смак ᅠ
- перець - за смаком
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Приготування:
Очистити помиту моркву, натерти її на великій тертці. Цибулю очистити та нарізати дрібними кубиками. Рис відварити. На сковороді обсмажити цибулю з морквою, остудити. У миску викласти фарш, рис, обсмажені овочі, посолити та поперчити, перемішати. ᅠ
Пекінську капусту вимити, потім зрізати тверду частину. У сотейник налити воду і довести до кипіння, опускати капусту твердою частиною киплячу воду і варити протягом 60 секунд.
Розібрати капусту на листя, у центр кожного викласти невелику кількість начинки та згорнути акуратно, щільно зліпивши краї. Викласти голубці в каструлю, додати|добавляти| лавровий лист і перець горошком. Змішати сметану з томатною пастою та залити цим соусом голубці.
Готувати такі голубці потрібно на слабкому вогні під кришкою закритою близько 60 хвилин. Подати голубці гарячими та прикрасити зеленню.
Нагадаємо, що потрібен пакет і трохи "потрясти": цікавий та швидкий рецепт малосольних огірків.
Раніше ми повідомляли, що досить просто смажити омлети: рецепт яєць, який переверне вашу уяву.