У холодні зимові вечори хочеться порадувати себе та близьких смачненьким, однак магазинні тортики мають багато шкідливих добавок.
Є вихід, можна приготувати смачненький тортик із зефіру та фруктів.
Його рецептом поділилась фудблогерка Юлія.
ІНГРЕДІЄНТИ:
1000 гривень від держави: як отримати допомогу пенсіонерам
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Зефір - 500 г
Банани - 2 шт
Ківі - 2 шт
Сметана - 500 г
Цукрова пудра - 50 г
Желатин - 10 г + 30 г води
Цукор - 110 г
Вода - 30 г
Желатин - 10 г + 30 г води
ПРИГОТУВАННЯ:
Зефір та фрукти нарізаємо на частинки. Желатин замочуємо у воді. Сметану збиваємо з цукровою пудрою. Вливаємо розтоплений желатин (але не гарячий), сметана та желатин мають бути приблизно однакової темпами. Збиваємо міксером.
Викладаємо в форму спочатку зефір, потім фрукти та змащуємо все кремом. Так повторюємо ще раз. Ставимо торт в холодильник на 2-3 години для фіксації.
Желатин замочуємо у воді. До цукру додаємо воду та доводимо до кипіння.
В мисці з'єднуємо сироп та розтоплений желатин. Збиваємо міксером до збільшення та загущення маси(можна додати барвник для кольору).
Знімаємо з торту форму та одразу поливаємо приготованою масою, так як вона швидко загусає. Ставимо а холодильник ще приблизно на годину.
Смачного!
Нагадаємо, портал Знай інформував, потрібен пакет і трохи "потрясти": цікавий та швидкий рецепт малосольних огірків
Раніше на порталі Знай повідомлялося, з цими секретами ваші котлети вийдуть соковитими та пишними, навіть якщо ви вже посмажили їх сухими
Також, наш портал інформував, ідеальний домашній зефір, який кращий за магазинний: смачніший за рецепт не знайти