У холодні зимові вечори хочеться порадувати себе та близьких смачненьким, однак магазинні тортики мають багато шкідливих добавок.

Є вихід, можна приготувати смачненький тортик із зефіру та фруктів.

Його рецептом поділилась фудблогерка Юлія.

Зефірний тортик. Фото Instagram

ІНГРЕДІЄНТИ:

Популярні новини зараз

1000 гривень від держави: як отримати допомогу пенсіонерам

Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше

Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада

Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень

Показати ще

Зефір - 500 г
Банани - 2 шт
Ківі - 2 шт
Сметана - 500 г
Цукрова пудра - 50 г
Желатин - 10 г + 30 г води
Цукор - 110 г
Вода - 30 г
Желатин - 10 г + 30 г води

ПРИГОТУВАННЯ:

Зефір та фрукти нарізаємо на частинки. Желатин замочуємо у воді. Сметану збиваємо з цукровою пудрою. Вливаємо розтоплений желатин (але не гарячий), сметана та желатин мають бути приблизно однакової темпами. Збиваємо міксером.

Зефірний тортик. Фото Instagram

Викладаємо в форму спочатку зефір, потім фрукти та змащуємо все кремом. Так повторюємо ще раз. Ставимо торт в холодильник на 2-3 години для фіксації.

Желатин замочуємо у воді. До цукру додаємо воду та доводимо до кипіння.

Зефірний тортик. Фото Instagram

В мисці з'єднуємо сироп та розтоплений желатин. Збиваємо міксером до збільшення та загущення маси(можна додати барвник для кольору).

Зефірний тортик. Фото Instagram

Знімаємо з торту форму та одразу поливаємо приготованою масою, так як вона швидко загусає. Ставимо а холодильник ще приблизно на годину.

Смачного!

Нагадаємо, портал Знай інформував, потрібен пакет і трохи "потрясти": цікавий та швидкий рецепт малосольних огірків

Раніше на порталі Знай повідомлялося, з цими секретами ваші котлети вийдуть соковитими та пишними, навіть якщо ви вже посмажили їх сухими

Також, наш портал інформував, ідеальний домашній зефір, який кращий за магазинний: смачніший за рецепт не знайти