Суфле - один з найулюбленіших десертів не лише дітлахів, а й дорослих. Окрім смаку його цінують за простоту приготування.

Для приготування смаколика, знадобляться лише 5 інгредієнтів: банан, цукор, вершкове масло, яйця та сіль. Нижче ми розповімо скільки грамів продуктів потрібно для суфле.

Бананове суфле. Фото: скрін

Інгредієнти:

Банан - 1 штука

Популярні новини зараз

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Яйця - 2 штуки

Цукор - 40 грамів

Вершкове масло - 1 чайна ложка

Сіль - щіпка

В ідеальному варіанті знадобляться керамічні формочки. Але якщо таких нема, то можна готувати в звичайному скляному жаростійкому посуді.

Як приготувати

1) В ємності з'єднайте воду та 25 грамів цукру та поставте на вогонь. Доведіть суміш до кипіння та проваріть близько хвилини.

2) Почистіть банан, покладіть в чашу блендера та подрібніть до однорідної маси.

3) Після цього в подрібнений банан влийте сироп та збийте до однорідної маси та перекладіть в тарілку.

Бананове суфле. Фото: скрін

4) Розділіть яйця на білки та жовтки. З них знадобляться лише білки.

5) Збийте яйця з сіллю до стійкої білої піни.

6) Ввімкніть духовку та розігрійте її до 200 градусів

7) До банану з сиропом додайте білкову масу та обережно перемішайте за допомогою лопатки.

8) Формочки в яких будете випікати суфле змажте вершковим маслом та притрусіть цукром.

9) Заповніть кожну ємність банановою сумішшю приблизно на 2/3 частини.

Бананове суфле. Фото: скрін

10) Запікайте страву протягом 15 хвилин та насолоджуйтесь неймовірним смаком!

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, апетитний сніданок для всієї родини: швидкий пиріг з шинкою на пісочному тісті

Раніше портал Знай інформував, ранковий ритуал із ПП-сніданком, готовимо за мить: рецепт ніжного сиру з яйцем

Також наш портал повідомляв, поринаємо у дитинство: рецепт макаронника, яким колись годували в дитсадках