Сезон мандаринів триває, а це означає, що потрібно встигнути насититись необхідними вітамінами на довгий час.
Але якщо є їх вже не в силі, можна законсервувати цитрусові і ласувати ними майже цілий рік.
Рецепт консервованих мандаринів максимально простий, тому з ним упорається будь-яка господиня. З ними також можна готувати різні коктейлі, пироги та багато іншого.
Фрукти не втратить своєї соковитості та структури в цілому, за це можна не переживати, а ось маринад зі спеціями надасть особливий аромат та смакові відтінки цитрусовим. Спробувати обов'язково варто, тим більше, приготування не забере багато часу.
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
Інгредієнти:
- мандарини – 2 кг;
- цукор – 180 г;
- гвоздика – 2 шт.;
- кориця – 1 паличка.
Процес приготування:
- Мандарини ретельно очистити від шкірки та перетинок. Щільно викласти у стерильні банки.
- Залити окропом. Залишити на 10-15 хвилин.
- Вилити воду з-під мандаринів у каструлю. Додати до води спеції та цукор. Довести до кипіння, прибрати спеції і знову розлити по банкам маринад. Маринад трохи охолодити.
- Закатати банки та закутати рушником. Зберігати у прохолодному місці до року.
Нагадаємо, що теплий травень зачекає: як приготувати соковитий шашлик із димком на сковороді.
Раніше ми повідомляли про найпростіший рецепт ситних булочок "Сніданок на роботу": потрібне борошно та сосисочки.
Також стало відомо, що легко, швидко та просто: рецепт шоколадних кексів за 40 хвилин – встигнете до вечірнього чаю.