З гуляшем навіть звичайна гречка перетвориться на дуже смачну та аптетитну страву. Однак під час його приготування важливо зробити м'ясо м'яким і не пересушити його. Для цього треба знати рецепт із ідеальним поєднанням інгредієнтів, яким поділилась фудблогерка Яна Гординовська на своїй сторінці Instagram.

Вам знадобиться:

• 500-600 грамів телятини(в мене яблучко, можна мʼякоть, ошийок);
• 1 цибулина;
• рослинна олія для смаження;
• Вершкове масло;
• 2 столові ложки борошна;
• Лавровий лист, сіль, сухий часник, спеції;
• 3 чайні ложки томатної пасти;
• 450 мл. води.

Рецепт гуляша із телятини. Фото Instagram

Спосіб приготування:

Нарізаємо цибулю та обсмажуємо до готовності.

Популярні новини зараз

Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі

Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня

Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус

Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця

Показати ще

Рецепт гуляша із телятини. Фото Instagram

Далі ріжемо телятину на невеликі шматочки, солимо, додаємо спеції, сухий часник, шматочок вершкового масла та смажимо 20 хвилин.

Рецепт гуляша із телятини. Фото Instagram

Змішуємо томатну пасту з холодною водою.
До підсмаженої телятини додаємо борошно і гарно розміщуємо.

Заливаємо все томатним соусом, додаємо лаврушку і накриваємо кришкою.

Рецепт гуляша із телятини. Фото Instagram

Томимо гуляш до мʼякого стану 1,5 години періодично розмішуючи та за потребою можна додавати трішки кипяченої води(якщо соус стає сильно густий).

Нагадаємо, допоможуть скрасити осінній вечір: як приготувати шоколадні млинці з начинкою з гарбуза та яблук.

Раніше повідомлялося, час гарбузового мармеладу: як приготувати осінню насолоду власними руками.

Також, встигніть, поки є в магазинах: простий рецепт заготівлі зеленої цибулі на зима - так ви ще не пробували.