У господарок є безліч секретів для приготування смачного і ніжного м'яса, але якщо деякі ними все ще не володіють, цей лайфхак точно знадобиться.

Завдяки йому відварене м'ясо виходить із ідеальною структурою та смаком.

Бананова шкірка, freepik

Лайфхак полягає у додаванні бананової шкірки, як би дико це не звучало. Багатьом це поєднання може бути дивним, але не варто поспішати з висновками.

Шкірка банана допоможе будь-якому виду м'яса добре розваритися, а також додасть неймовірної соковитості. Будьте готові до того, що вона може залишити після себе аромат, але це не зіпсує страву, а лише розбавить цікавими нотками.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Показати ще

Бананова шкірка, скріншот з відео

Як приготувати м'ясо з додаванням бананової шкірки.

Для початку поставте варитися м'ясо і одразу додайте в каструлю бананову шкірку. Після закипання води можна викинути, а м'ясо буде готове до вживання або подальшого приготування.

Бананова шкірка дуже корисна в побуті для чищення взуття та інших предметів і навіть на городі, так як служить відмінною підживленням для рослин і грунту. Більше того, вона здатна відбілити зуби та заспокоїти подразнення на шкірі.

М'ясо, скріншот із відео

Нагадаємо, що залиш "колу" ворогам: оригінальний рецепт узвару з прянощами, з яким забудеш про спрагу.

Раніше ми повідомляли, що за столом усі будуть у захваті: рецепт гуляшу з телятини, який зробить будь-який гарнір приголомшливим.

Також стало відомо про забутий рецепт солодощів з дитинства: суддя "МайстерШеф" Володимир Ярославський поділився рецептом вергунів на горілці.