Приготувати домашній майонез не складно. Це виходить економніше, і непотрібно спеціально за ним йти до магазину у морозну погоду.
Він може зберігатися у холодильнику близько тижня і в його складі немає компонентів, які шкодять вашому здоров'ю.
Рецептом його приготування поділилася фудблогерка Юлія Симончук на своїй сторінці в Instagram.
Для приготування нам знадобляться:
Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
- олія - 180 мл;
- яйце свіже - 1 шт;
- оцет - 1 ч.л;
- сіль - 1/2 ч.л;
- перець - дрібка;
- цукор - 1 ч.л;
- гірчиця - 1 ч.л.
Спосіб приготування:
В зручний посуд (в банку, чашу блендера) наливаємо олію, додаємо цукор, сіль, перець, гірчицю, оцет і яйце.
Яйце додаємо акуратно щоб не пошкодити жовток.
"Ногу" погружного блендера опускаємо на дно так щоб захопити яйце і не відриваючись від дна починаємо збивати на максимумі кілька секунд, поки з під "ноги" не почне виходити густа маса.
Тоді починаємо рухати блендером і збиваємо до загустіння всієї маси.
Майонез готовий.
Ставимо в холодильник.
Термін зберігання в холодильнику 4-5 діб.
Смачного!
Нагадаємо, ніхто не встигне і крабову паличку "стирити": міні-рецепт салату "Червоне море".
Раніше повідомлялося, можна не поратися з гарніром: бабусин рецепт бурякової ікри.
Також, картопляний пиріг по-селянськи - рецепт ідеальної страви, щоб наїстися всією родиною.