Розчинну каву не так часто п'ють, тому що вважають другосортним продуктом, але якщо приготувати її за правильною технологією, багатьом вона припаде до смаку, адже гіркота і кислота не відчуватимуться.
Люди віддають перевагу натуральній каві, тому що в розчинній є яскраво виражена кислинка, яка псує все враження від напою.
Її легко можна нейтралізувати, якщо додати в суху суміш невелику кількість солі перед приготуванням.
Щоб надати каві приємного аромату, додайте корицю. Це надзвичайно унікальна спеція. Усього щіпка зробить напій пряним, а смак особливим. Можливо, саме після цього ви полюбите розчинну каву. А ось пінка тільки зіпсує все і зробить його гірким, тож не намагайтеся її збити.
Залишаться без пенсії: кому можуть зупинити виплати з 1 січня
Європа зачиняє двері українцям: "Більше не здатні приймати усіх"
Правило трьох місяців: чи зникне розшук ТЦК автоматично за строком давності
Водії, готуйтеся: з 12 жовтня всі пасажири повинні виходити з авто
Також не варто дотримуватися інструкцій із заварювання напою на упаковці, оскільки пропорції дуже індивідуальні.
Найстандартніше, що потрібно зробити - це спочатку перемішати каву з невеликою кількістю води, а потім уже ввести залишок, охолоджений до 90 градусів. Напій вийде смачніше, а якщо під рукою не буде натуральної кави, розчинятися не доведеться.
Нагадаємо, що Олів'є та вінегрет зробляться швидше: як ефективно почистити картоплю у мундирі.
Раніше ми повідомляли, що онуки навіть не помітять різниці: рецепт домашньої "коли" з цикорію та сиропу.