Розчинну каву не так часто п'ють, тому що вважають другосортним продуктом, але якщо приготувати її за правильною технологією, багатьом вона припаде до смаку, адже гіркота і кислота не відчуватимуться.

Люди віддають перевагу натуральній каві, тому що в розчинній є яскраво виражена кислинка, яка псує все враження від напою.

Кава, фото filizhanka

Її легко можна нейтралізувати, якщо додати в суху суміш невелику кількість солі перед приготуванням.

Щоб надати каві приємного аромату, додайте корицю. Це надзвичайно унікальна спеція. Усього щіпка зробить напій пряним, а смак особливим. Можливо, саме після цього ви полюбите розчинну каву. А ось пінка тільки зіпсує все і зробить його гірким, тож не намагайтеся її збити.

Популярні новини зараз

Терміново перевіряйте свої гаманці: Нацбанк вилучає з обігу низку купюр

Українцям підвищать пенсії з 1 жовтня

Школи змінюють правила: що чекає на учнів та батьків з 1 вересня 2025 року

Нові правила вручення повістки: присутність чоловіка не обов’язкова

Показати ще

Кава, фото gemini

Також не варто дотримуватися інструкцій із заварювання напою на упаковці, оскільки пропорції дуже індивідуальні.

Найстандартніше, що потрібно зробити - це спочатку перемішати каву з невеликою кількістю води, а потім уже ввести залишок, охолоджений до 90 градусів. Напій вийде смачніше, а якщо під рукою не буде натуральної кави, розчинятися не доведеться.

Кава. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що Олів'є та вінегрет зробляться швидше: як ефективно почистити картоплю у мундирі.

Раніше ми повідомляли, що онуки навіть не помітять різниці: рецепт домашньої "коли" з цикорію та сиропу.