Крабові палички зазвичай використовують із приготування салатів. Тим не менш, з них можна приготувати і багато інших страв, наприклад, котлети.
Все більше приготування котлет із крабових паличок займає небагато часу.
Інгредієнти:
- крабових паличок – 400 г;
- панірувальних сухарів – 50 г;
- яєць – 2 шт.;
- борошна - 4 столові ложки;
- майонезу та спецій – на свій смак.
Приготування:
Спочатку подрібніть крабові палички на тертці і викладіть у глибоку посудину. Додайте туди 1 яйце, борошно, спеції та трохи майонезу. Ретельно перемішайте усі інгредієнти.
В іншому посуді збийте ще одне яйце, а на блюдце висипте сухарі. Сформуйте із отриманого фаршу котлети. Зануріть їх спочатку в яйце, а потім у панування. Котлети викладають на розігріту сковороду та обсмажують на невеликій кількості по 5 хв з кожного боку.
В Україні змінюють правила виходу на пенсію: мати 15 років стажу зовсім не обов'язково
Подорожі за півціни: пасажири "Укрзалізниці" можуть отримати пільги на проїзд
Боржників за комуналку гарненько "потрусять": доведеться погасити платіжки ще й доплатити
"Дайте більше грошей за те, що стали гіршими": українці розлютилися через підвищення тарифів "Київстару" на 40%
Як гарнір до котлет з крабових паличок ідеально підходить цвітна капуста. У трохи підсоленій воді промивають суцвіття капусти і варять їх 6-7 хв. Коли капуста стіче її, потрібно обсмажити на сковороді 4-5 хв.
Далі солять, перемішують і додають панірувальні сухарі. Після цього смажать протягом 5 хв, потім вливають курячі яйця і готують ще 2-3 хв. За бажання можна доповнити страву тертим сиром і смажити ще 1 хв.
Нагадаємо, що до шашлику, макаронів і навіть котлеток: робимо домашній кетчуп на томатній пасті.
Раніше ми повідомляли, що поцілунки доведеться відкласти: задовольняємо себе драниками із часником та сиром.
Також не зайвим буде смачне печиво за 10 хвилин – це не міф: рецепт, який вас якось врятує.