Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити на кухні кулінарні експерименти, є дуже цікавий рецепт. Цього разу у полі нашої уваги потрапив крутий спосіб приготування симпатичної страви – омлета-суфле. Є такі домашні кухарі, які готують цю страву практично щодня.
Завдяки саме цьому способу приготування омлет виходить дуже пишним, практично "повітряним", з бульбашками повітря всередині.
Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, і поділився знімками цього кулінарного шедевра.
Що нам потрібно із продуктів на одну порцію:
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Яйця – 2 шт.;
Сіль за смаком;
Олія – для змащування сковороди.
Спосіб приготування
Відокремлюємо білки від жовтків. Білки збиваємо у міцну піну. До жовтків додаємо сіль і перемішуємо віночком. Перемішуємо збиті білки із жовтками акуратно знизу вгору.
Виливаємо масу на змащену олією сковороду та готуємо омлет на середньому вогні під закритою кришкою 10 хвилин. Стежимо, щоб омлет знизу не підгорів. Зменшуємо вогонь, якщо підгорятиме.
Складаємо омлет навпіл. Повертаємо на опуклий бік і, утримуючи рукою, готуємо кілька хвилин. І наш омлет уже готовий, приємного апетиту. Також не забудь розповісти про цей рецепт своїм близьким, або просто порадуй цією смакотою "домашніх".
Нагадаємо, шарлотку не їсти, а пити: рецепт ароматного чаю зі смаком випічки.
Раніше повідомлялося, щомісяця можна собі дозволити: простий рецепт домашньої м'ясної солянки.
Також, до шашлику, макаронів і навіть котлеток: робимо домашній кетчуп на томатній пасті.