Млинці на сніданок – це чудовий вибір, який оцінять і дорослі, і діти. Однак не у кожної господині вони виходять тонкими та ніжними, а часто просто рвуться.
Весь секрет у тому, що багато хто з нас не знає правильну технологію приготування. Є продукти, які не можна додавати в тісто, а якщо потрібно, то зовсім в іншій кількості. Цей список може здивувати багатьох, але це справді так.
Харчова сода
Сода в тесті потрібна для того, щоб млинці виявилися м'якшими і пишнішими, але найчастіше господині додають її занадто багато. Через це сніданок вийде гумовим. Ідеальна пропорція – на 500 мл тіста потрібно всього 2,5 г соди.
Вершкове масло
Масло зробить млинці жирними, але ніяк не м'якими та ніжними, як на це розраховують. Краще зовсім виключити цей інгредієнт із рецепту.
Хлопці, уважно на полях: українських військових атакує сказ, 2 тижні під купою уколів
Українців чекають нові хвилі мобілізації: пом'якшення вже не буде, ухилянтів одразу саджатимуть
Виплати зросли лише для обраних: кого залишили за бортом пенсійної індексації
Пенсійний фонд на межі: українців попередили щодо майбутніх виплат
Яйця
Це не означає, що їх не можна додавати, просто багато хто переборщує з кількістю яєць для тесту. Щоб млинці були смачними, додайте 1 яйце на 500 мл молока. Цього буде цілком достатньо.
Ось що потрібно для приготування млинців: 1 яйце, 500 мл молока, 3 ст. л. цукру, 200 г пшеничного борошна, 1 щіпка солі, 3 ст. л. рослинного масла.
Нагадаємо про легендарний рецепт капусти "Пелюсток": така пікантна, аж дух захоплює.
Раніше ми повідомляли, що шарлотку немає, а пити: рецепт ароматного чаю зі смаком випічки.
Також стало відомо, що раз на місяць можна собі дозволити: простий рецепт домашньої м'ясної солянки.