Дуже важливо зранку снідати, адже саме цей прийом їжі задає настрій на весь день. На вихідні, коли в нас трохи більше часу на приготування, можна спробувати цікавий рецепт.
Пропонуємо вам приготувати шакшуку, яку подають у ресторанах та кафе, але вдома її приготувати буде значно вигідніше.
Ця страва готується із яєць, посмажених в соусі з помідорів, солодкого перцю та цибулі. За бажанням можна додати трохи гостроти перчиком чілі.
Інгредієнти:
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Росія може завдати потужного удару по Україні 20 листопада: посольство США застерегло всіх
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
• Яйця 4 шт
• Помідори 4-5 шт
• Солодкий перець 2 шт
• Фелата
• Вершкове масло
• Петрушка
• Сіль, перець
Спосіб приготування:
Нарізаємо кубиками помідори і перець.
Спочатку трохи смажимо перець на великій кількості вершкового масла, потім додаємо помідори.
Коли сік томатів випарується, вбиваємо яйця. Солимо, перчимо і накриваємо кришкою.
Як приготуються яйця, додаємо крихти фелати по принципу: чим більше, тим смачніше! І посипаємо дрібно порізаною петрушкою.
Смакуємо!
Нагадаємо, що поки що чайник закипить - торт буде готовий: рецепт десерту з печива без випічки.
Раніше ми повідомляли про сніданок від Феріта та Сейран Корхан: рецепт популярного асаї боулу із серіалу "Зимородок".
Також, легендарний рецепт капусти "Пелюстка": така пікантна, аж дух захоплює