Цей салат ви навряд чи куштували, але він точно займе поважне місце у вашому сердечку. Оригінальний салат з буряком та оселедцем показала фуд-блогер на своїй сторінці в соціальній мережі.
Щоб салат заграв новими смаками, потрібно буде замаринувати цибулю. Робиться це легко та швидко.
Інгредієнти для салату:
- Оселедець – 1 штука;
- Буряк – 1 штука;
- Консервований горошок – 1 банка;
- Цибуля синя – 1 штука;
- Кріп – пучок;
- Олія – 1 столова ложка;
- Чорний перець – за смаком.
Маринад для цибулі:
- Сіль – 1 чайна ложка;
- Цукор – 1 чайна ложка;
- Оцет – 1 столова ложка;
- Вода – 300 мл.
Почати варто з маринаду цибульки. Синя цибулька солодка, тому цукру для неї додаємо менше. Її потрібно почистити та порізати пером, скласти у невелику ємність для маринаду.
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Зверху посипати цукром, сіллю та оцтом і залити гарячою водою. Все це достатньо залишити на 15 хвилин, щоб цибуля замаринувалась повністю.
Оселедець(якщо цілий) почистити, вибрати кісточки та порізати соломкою - не сильно мілка, а середня. Буряк, попередньо відварений ми також чистимо та ріжемо соломкою, практично одного розміру з оселедцем.
Все це складаємо у ємність, в якій будемо мішати салат і додаємо туди горошок. Саме час до всього додати мариновану цибулю та мілко порізаний кріп.
Коли салат зібраний, час його заправляти. Достатньо буде додати тих спецій, які полюбляєте та олію - може підійти будь-яка (оливкова, соняшникова та інша).
Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, неймовірно хрусткий та ніжний одночасно: як приготувати насипний пиріг зі сметаною та сиром
Раніше портал Знай інформував, вже почав псуватись, а викидати шкода: як можна продовжити життя буряків - заготівлі для борщу та салатів
Також портал Знай повідомляв, картоплю в мундирі зварите правильно і шкірка не лусне: секрети кулінарів, які мало хто знає