Для всіх наших дорогих та шановних читачів є чудовий рецепт, який допоможе смачно зустріти весну. Цього разу ви дізнаєтесь, як приготувати банановий пудинг – це смачний, пористий та дуже соковитий десерт, який готується за лічені хвилини у мікрохвильовій печі.

Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у соціальних мережах.

Банановий брауні, скріншот: YouTube

Що нам потрібно із продуктів:

- Банан – 1 шт.;
- Цукор – 1,5 ст. л.;
- борошно - 3 ст. л.;
- розпушувач – 1 ч. л.;
- молоко - 1 ст. л.;
- масло вершкове - 25 г;
- яйце - 1 шт.

Спосіб приготування

Підготуйте продукти для бананового пудингу. Банан нам знадобиться дуже стиглий. М'якуш банана поламайте на маленькі шматочки, перекладіть в миску і розімніть виделкою до пюре.

Популярні новини зараз

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Показати ще

Банановий брауні, скріншот: YouTube

Банановий брауні, скріншот: YouTube

Додайте до бананового пюре яйце, молоко, цукор та розтоплену олію. Перемішайте. Борошно змішайте з розпушувачем, просійте в миску з|із| банано-яєчною сумішшю. Ложкою замішайте тісто.

Банановий брауні, скріншот: YouTube

Банановий брауні, скріншот: YouTube

Банановий брауні, скріншот: YouTube

Форми, які можна використовувати в мікрохвильовій печі, змастіть тонким шаром масла. Розкладіть у ці форми бананове тісто.

Готуйте банановий пудинг у мікрохвильовій печі при потужності 800 Ватт 3 хвилини для маленьких форм (на 4 шт.) і 4 хвилини для форм трохи більшого розміру (на 2 шт.).

Банановий пудинг готовий. Подайте його на сніданок або під час десерту. Смачного!

Нагадаємо, секрет розкритий: чи потрібно зливати воду після "першого варіння" бульйону.

Раніше повідомлялося, більше не витрачатимете час на тісто: рецепт лінивих, але дуже смачних біляшів на сковороді.

Також, розбивання про сковорідку і відразу з холодильника: помилки, які припускаються все при смаженні яєць.