Хачапурі - улюблена страва поціновувачів смачної та простої кухні. Однак приготування вдома може викликати складнощі, в результаті чого страва не вдасться, а настрій та апетит зіпсується.
Тому, сьогодні ми розповімо як за невеликий проміжок часу приготувати сирну страву, яка нагадує хачапурі. Іншими словами її можна назвати "лінивий хачапурі".
Інгредієнти:
Сир (будь-який, що добре плавиться) - 150 - 200 грамів
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Яйце - 1 шт
Борошно - 120-130 грамів
Молоко - 200 мл
Цукор - 0, 5 ч. ложки
Розпушувач - 0,5 ч. ложки
Сіль - щіпка
Як приготувати:
В глибокій мисці змішайте яйце, сіль, цукор, молоко, борошно та розпушувач. Розмішайте суміш ложкою до однорідної консистенції.
Після цього натріть на великій або середній тертці сир та додайте до тіста. Сковорідку змастіть невеликою кількістю олії, а коли нагріється вилийте невелику кількість тіста.
Важливо смажити хачапурі на маленькому вогні протягом 7-8 хвилин з одного боку. При цьому сковорідку краще накрити кришкою, поки тісто не схопиться.
Потім обережно переверніть сирний "млинець" на іншу сторону та смажте з іншого боку протягом 2-3 хвилин до появи рум'яної корочки.
Ще гаряче "ліниве" хачапурі можна змазати вершковим маслом та додати яйце за бажанням. Приємного!
Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, досі робите з курячого філе? Рецепт котлет із крабових паличок, які вас приємно здивують
Раніше портал Знай інформував, більше не витрачатимете час на тісто: рецепт лінивих, але дуже смачних біляшів на сковороді
Також наш портал повідомляв, хоч на вечерю, хоч на свято: рецепт соковитих голубців з рисом та фаршем