Шинка є чудовим варіантом до бутербродів, піци, сирної чи м’ясної тарілки. Однак в магазинах її якість далеко не найкраща. Нерідко виробники додають різноманітні консерванти та фарбники.
Вдома її приготувати не складно, однак така страва точно не нашкодить вам та вашим близьким.
Її рецептом приготування в банці поділилась фудблогерка Інна Ключник на своїй сторінці в Instagram.
Інгредієнти:
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
- М'ясо - 1 кг.
- Сіль нітритна - 10 гр.
- Сіль звичайна - 10 гр.
- Перець мелений чорний - 0,5 ч.л.
- Коріандр мелений - 0,5 ч.л.
- Сухий часник - 0,5 ч.л.
- Вершки - 200 гр.
Спосіб приготування:
Нарізати м'ясо брусочками та засолити, поставити в холодильник на 1 добу.
Через добу 1/4 частину цього м'яса перемолоти на м'ясорубці, все з'єднати та додати спеції та вершки.
На усіх етапах м'ясо і вершки мають бути дуже холодні.
Вимішуємо усе до однорідної, в'язкої консистенції.
Складаємо у банки щільно по плечики банок.
Ставимо в каструлю, заливаємо водою, доводимо до кипіння і варимо 2 години.
Даємо настоятися в холодильнику.
Смачного!
Нагадаємо, перш ніж готувати – спочатку правильно розморозьте: секрети підготовки фаршу
Як повідомляв "Знай.ua", не помутніє і буде дуже смачним: правила приготування рибного бульйону
Знай.ua писав, мільйонер пояснив, чому люди з грошима все частіше голодують аж 10 днів