Курячі яйця використовуються для приготування багатьох салатів, супів і так далі, і навіть є самостійною стравою.
Наприклад, для частини людей ідеальний сніданок складається з їх яєчні або варених яєць, але є більш цікавий варіант - маринування.
Такий експеримент деяким може здатися ризикованим, але він того вартий, щоправда. Мариновані яйця стануть чудовою закускою, а їх смак неповторний. За цим рецептом вони маринуються в оцті з кропом та спеціями, можна пробувати й інші варіанти.
Інгредієнти:
- Яйце 10 шт.
- Кріп 1 пуч.
- Вода 400 мл
- Чорний перець (горіх) 1 ч. л.
- Оцет 70 мл
- Паприка 1 ч.л. л.
- Соль 2 год. л.
- Часник 5 зубів.
Як приготувати:
Потрібно відварити яйця круто та очистити їх від шкаралупи. На дно контейнера викладаємо кріп та дрібно нарізаний часник, зверху яйця. Змішайте воду із сіллю, паприкою та оцтом 9%. Доведіть суміш до кипіння і залиште на 30 хвилин остигати.
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Залийте яйця приготованим маринадом, щільно закрийте контейнер кришкою та заберіть у холодильник на добу. Переверніть яйця на інший бік і дайте постояти ще кілька годин, краще добу. Все, смачна та ароматна закуска готова до подачі.
Нагадаємо, що аромат "крутонів" унюхає весь під'їзд: рецепт домашніх сухариків із сиром у духовці.
Раніше ми повідомляли, що доки не розпочався Великий піст, спробуйте цю смакоту: рецепт справжнього козацького кулішу.
Також стало відомо, що ніжніший тільки травневий сон: швидкий рецепт млинців на йогурті.