Кожна господиня, яка вміє користуватися духовкою і любить пригощати рідних домашньою випічкою, хоч раз у житті, мабуть, готувала класичний торт або пиріг Зебра.
Цей пиріг знайомий з дитинства, найцікавішим у його приготуванні є лиття у форму шарів білого та шоколадного тіста. Адже форми виходять дивовижні та цікаві. Справжня насолода не тільки до смаку, але й для очей.
Для початку потрібно замісити тісто для нашої домашньої випічки із наведених інгредієнтів.
- - 3 яйця
- - 250 г цукру
- - 300 г сметани
- - 10 г розпушувача
- - 350 г борошна
- – 2 ст л какао
Беремо зручний для замісу посуд, вбиваємо туди яйця і додаємо склянку цукру-піску. Збиваємо яйця з цукром у пишну піну. Додаємо сметану, розпушувач та борошно.
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Тісто ділимо на 2 частини. В одну додаємо какао.
Дно форми застилаємо пергаментом, стінки змащуємо олією та по черзі викладаємо тісто ложкою. Ставимо в духовку на 30-40 хвилин. Готовність перевіряємо шпажкою.
Нагадаємо, що не готуйте омлет на сніданок, а спробуйте цей рецепт: мариновані яйця стануть вашою улюбленою стравою.
Раніше ми повідомляли не платіть зайве, а приготуйте вдома: рецепт легендарного київського шпильки для справжніх гурманів.
Також стало відомо, на що потрібно дивитися , коли вибираєш майонез у магазині: про це має знати кожен.