Кожна господиня, яка вміє користуватися духовкою і любить пригощати рідних домашньою випічкою, хоч раз у житті, мабуть, готувала класичний торт або пиріг Зебра.

Цей пиріг знайомий з дитинства, найцікавішим у його приготуванні є лиття у форму шарів білого та шоколадного тіста. Адже форми виходять дивовижні та цікаві. Справжня насолода не тільки до смаку, але й для очей.

Зебра. Фото: Youtube

Для початку потрібно замісити тісто для нашої домашньої випічки із наведених інгредієнтів.

  • - 3 яйця
  • - 250 г цукру
  • - 300 г сметани
  • - 10 г розпушувача
  • - 350 г борошна
  • – 2 ст л какао

Беремо зручний для замісу посуд, вбиваємо туди яйця і додаємо склянку цукру-піску. Збиваємо яйця з цукром у пишну піну. Додаємо сметану, розпушувач та борошно.

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні 9 квітня: гроші, сварки та шанс усе змінити у середу

Відразу у 9 областях пенсіонерам виплатять по 3 тис грн: хто саме отримав право на допомогу

Безкоштовні продуктові набори до дня народження: хто з українців може отримати

Українці працюватимуть до глибокої старості: у Мінсоці готують нововведення

Показати ще

Зебра. Фото: Youtube

Тісто ділимо на 2 частини. В одну додаємо какао.

Дно форми застилаємо пергаментом, стінки змащуємо олією та по черзі викладаємо тісто ложкою. Ставимо в духовку на 30-40 хвилин. Готовність перевіряємо шпажкою.

Зебра. Фото: Youtube

Нагадаємо, що не готуйте омлет на сніданок, а спробуйте цей рецепт: мариновані яйця стануть вашою улюбленою стравою.

Раніше ми повідомляли не платіть зайве, а приготуйте вдома: рецепт легендарного київського шпильки для справжніх гурманів.

Також стало відомо, на що потрібно дивитися , коли вибираєш майонез у магазині: про це має знати кожен.