Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які не знають, чим себе зайняти у ці теплі весняні дні на кухні, є чудовий рецепт оладок на воді. Варто попередити одразу, що це простий та бюджетний рецепт. Нічого "хитрого" вигадувати не будемо. Усі вигадали за нас.

Приготовлені за цим рецепт оладки можна використовувати як сніданок, обід або навіть вечерю. Просто тепер можна визнати, що це самостійна страва, а не десерт, який традиційне вживають після їди.

Про цей рецепт розповіла у новому відео українська фудблогерка "_fil.anna_" у мережі Instagram.

Оладки на воді, скріншот: Instagram

Що нам потрібно із продуктів:

- вода – 300мл;
- цукор – 1ст.л.;
- сіль - щіпка;
- дріжджі сухі – 1ч.л;
- мука - 300г.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Росія може завдати потужного удару по Україні 20 листопада: посольство США застерегло всіх

"Ощадбанк" блокує пенсійні картки: хто може втратити останні копійки

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще

Спосіб приготування

Для початку потрібно воду закип'ятити та охолодити до теплого стану. У миску додаємо воду, дріжджі, сіль, цукор. Після цього добре розмішуємо. А тепер найголовніше – додаємо борошно та розмішуємо. Накриваємо харчовою плівкою та залишаємо на 30 хвилин.

Оладки на воді, скріншот: Instagram

Оладки на воді, скріншот: Instagram

Оладки на воді, скріншот: Instagram

Оладки на воді, скріншот: Instagram

Після цього тісто не перемішуємо, набираємо з крайнього боку ложкою і викладаємо на добре розігріту сковорідку.

Оладки на воді, скріншот: Instagram

Смажимо на середньому вогні з обох боків до золотистого кольору. Викладаємо оладки на паперовий рушник, щоб забрати зайву олію. А ось тепер можна їсти, приємного апетиту.

Нагадаємо, вибрати між хеком і мінтаєм: у чому різниця, крім ціни.

Раніше повідомлялося, як приготувати плов з м'ясом у мікрохвильовій печі: кухар розкрив головний секрет.

Також, від яких продуктів потрібно відмовитися зараз і назавжди: для організму це "біль".