Цього разу наші читачі дізнаються, як із звичайної цибулі та батона приготувати "ресторану" страву. Ну майже. Для цього нам потрібно вибрати твердий сир, а також підібрати батон улюбленої марки або заводу. Такий простий рецепт і при цьому виходить так смачно та ситно.
Насправді це один з кращих варіантів, коли хочеться чогось смачного, а в холодильнику порожньо.
Про цей рецепт розповіла одна з українських фудблогерш, яка часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у соціальних мережах.
Що нам потрібно із продуктів
- Батон, 1 шт;
- цибуля, 1 шт;
- сир, 100 г;
- борошно, 1 ст.л;
- яйце, 1 шт;
- вершкове масло;
з-сіль, перець.
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Спосіб приготування
Батон або багет ріжемо шматочками. Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо його на вершковому маслі. Коли цибуля стала прозорою, всипаємо борошно, солимо і перчимо і тримаємо на вогні ще кілька хвилин до легкої золотистості.
Деко змащуємо рослинним маслом (для того щоб скибочки батона підсмажилися внизу). На скибочки батона викладаємо начинку і кладемо їх на лист.
Запікаємо при 180 градусах до рум'яності начинки. І ось такі гарні бутерброди у нас вийшли. Це дуже смачно, хоч і з мінімум продуктів. Обов'язково спробуйте!
Нагадаємо, піца на сковороді зі сметаною та сосисками: простий рецепт для швидкої вечері.
Раніше повідомлялося, отримайте нагороду "найкраща господиня" за такий сніданок: рецепт яєчні у лаваші, яка підкорює серця.
Також, якраз для Великого посту: котлети з печериць та пшона, які не відрізнити від м'ясних.