Цього разу наші читачі дізнаються, як із звичайної цибулі та батона приготувати "ресторану" страву. Ну майже. Для цього нам потрібно вибрати твердий сир, а також підібрати батон улюбленої марки або заводу. Такий простий рецепт і при цьому виходить так смачно та ситно.

Насправді це один з кращих варіантів, коли хочеться чогось смачного, а в холодильнику порожньо.

Про цей рецепт розповіла одна з українських фудблогерш, яка часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у соціальних мережах.

Бутерброди з цибулі з сиром, скріншот: YouTube

Що нам потрібно із продуктів

- Батон, 1 шт;
- цибуля, 1 шт;
- сир, 100 г;
- борошно, 1 ст.л;
- яйце, 1 шт;
- вершкове масло;
з-сіль, перець.

Популярні новини зараз

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Бутерброди з цибулі з сиром, скріншот: YouTube

Бутерброди з цибулі з сиром, скріншот: YouTube

Спосіб приготування

Батон або багет ріжемо шматочками. Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо його на вершковому маслі. Коли цибуля стала прозорою, всипаємо борошно, солимо і перчимо і тримаємо на вогні ще кілька хвилин до легкої золотистості.

Бутерброди з цибулі з сиром, скріншот: YouTube

Деко змащуємо рослинним маслом (для того щоб скибочки батона підсмажилися внизу). На скибочки батона викладаємо начинку і кладемо їх на лист.

Запікаємо при 180 градусах до рум'яності начинки. І ось такі гарні бутерброди у нас вийшли. Це дуже смачно, хоч і з мінімум продуктів. Обов'язково спробуйте!

Бутерброди з цибулі з сиром, скріншот: YouTube

Нагадаємо, піца на сковороді зі сметаною та сосисками: простий рецепт для швидкої вечері.

Раніше повідомлялося, отримайте нагороду "найкраща господиня" за такий сніданок: рецепт яєчні у лаваші, яка підкорює серця.

Також, якраз для Великого посту: котлети з печериць та пшона, які не відрізнити від м'ясних.