Багато хто недооцінює булгур, хоча це відмінне джерело вуглеводів, рослинного білка та клітковини.
У крупі також є великий вміст калію, магнію і різних вітамінів, що робить її дуже корисною при захворюваннях серця і судин, проблемах з нервовою системою.
Більше того, булгур спокійно можна їсти під час Великого посту, як і решта круп. Готувати як у солоному, так і в солодкому вигляді, тому це дуже універсальна страва, яка не потребує навичок та багато часу.
Інгредієнти для пісного булгуру з овочами:
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
- 250 г булгура;
- 30 г рослинної олії;
- 2 болгарські перці;
- 2 помідори;
- 1 цибулина;
- 2 столові ложки томатної пасти;
- сіль, перець, червона паприка до смаку.
Як приготувати:
Потім додати булгур і добре перемішати. Прогріти та перемішувати ще 5 хвилин. Додати окроп, посолити, накрити кришкою і варити на невеликому вогні протягом 10-15 хвилин. Потім зняти з вогню та залишити настоятися ще 15 хвилин.
Нагадаємо, що отримаєте нагороду "найкраща господиня" за такий сніданок: рецепт яєчні у лаваші, яка підкорює серця.
Раніше ми повідомляли, що саме для Великого посту: котлети з шампіньйонів та пшона, які не відрізнити від м'ясних.
Також не зайвим буде легендарний "Київський торт" у домашніх умовах – рецепт, який допоможе забути магазинні солодощі.