Часто буває, що хліб купили, а з'їсти його не встигли. Але не поспішайте його викидати, адже із черствими шматочками можна приготувати неймовірний пиріг, який легко замінить стандартний омлет на сніданок.
Процеси приготування такого пирога дуже прості, а найголовніше - це хороша можливість переробити залишки продуктів. Можна додавати улюблені продукти, а не зупинятись на базових. Пиріг стане чудовим варіантом для сніданку.
Інгредієнти:
- Черствий хліб 160 г
- Зелень 250 г
- яйця 3 шт.
- Молоко 150 мл
- Шинка 100 г
- Моцарела 100 гр
- Пармезан тертий 50 г
- Сіль та перець чорний мелений за смаком
- Олія соняшникова 30 мл
Як приготувати, покроковий рецепт:
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Наріжте черствий хліб кубиками приблизно 2 сантиметри. У мисці збийте яйця з молоком і додайте кубики хліба.
Подрібнену зелень всипте в миску з хлібом разом із нарізаною кубиками шинкою і тертим пармезаном. Приправте перцем та сіллю та перемішайте всі інгредієнти.
Перекладіть суміш у змащену олією форму для випікання діаметром 22 см, добре утрамбуйте і посипте кубиками моцарелли. Випікати пиріг при 180°С близько 40 хвилин. Вийміть із духовки і дайте охолонути перед подачею на стіл.
Нагадаємо, що їжа від богів похмілля: готуємо халат на айрані, з ковбасою, огірками та редискою.
Раніше ми повідомляли про сирний соус, краще ніж у Макдональдсі: цей рецепт ви захочете використати для всього.
Також стало відомо, що намажте на хліб та отримайте справжню насолоду: рецепт зеленого соусу з часником.