Хазяйкам не обов'язково стояти годинами біля плити, щоб зробити заготовки. Зазвичай, вони забирають дійсно багато часу, але є простіші способи приготувати такі ласощі і в будь-яку пору року. Як цю аджику, наприклад.

Аджику за цим швидким рецептом можна зберігати в холодильнику до двох місяців, при цьому на готування потрібно витратити всього 10 хвилин. Це пісна закуска, що дуже актуально зараз. До неї також входять волоські горіхи, які прикрашають смак.

Горіх волоський, скріншот: YouTube

Інгредієнти:

  • Перець чилі 100 г
  • Часник 100 г
  • Волоські горіхи 100 г
  • Розчин 1 год. л.
  • цукор 2 ч. л.
  • Яблучний оцет 1 ст. л.
  • Зелень за смаком
  • Хмелі-сунелі 1 ч. л.

Як приготувати:

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Показати ще

Поріжте перці, вони відповідають за пекучість смаку. Якщо хочете, щоб було досить гостро, залиште трохи насіння. Інакше їх треба позбутися.

Волоські горіхи підсмажте на сухій сковороді. Так їх смак стане більш виразним та концентрованим. Зелень вимийте та висушіть на рушник. Тепер відправте перець разом із горіхами в блендер. Потім додайте зелень, часник та цукор, приправи. Насамкінець влийте оцет і ще раз подрібніть все в блендері.

Збийте маси до однорідності або так, щоби відчувалися маленькі шматочки. Це вже на вашу думку. Посоліть, поперчіть до смаку і ще раз перемішайте.

Пісна аджика з горіхами, фото sovkusom

Нагадаємо, навіщо витрачати 70 гривень на магазинні: рецепт чіпсів із капусти, який оцінять навіть діти.

Раніше ми повідомляли про секретний бабусин рецепт, який усі шукають: цей пасок вийде у всіх.