З крабовими паличками можна приготувати чудові салати, але в маринованому вигляді їх мало хто куштував, і дуже дарма.

Це бюджетний і дуже швидкий спосіб прикрасити смак відомого продукту.

Крабові палички, кадр з відео

Про цю ідею напевно чули деякі господині, але це справді смачно. Маринад найпростіший, на оливковій олії. Такі крабові палички можна додавати в ті ж салати або складніші страви, а деяким вони сподобаються навіть як закуска.

Як замаринувати крабові палички

Інгредієнти на 4 порції:

Популярні новини зараз

Якою буде максимальна пенсія у 2025 році: чи очікувати українцям на підвищення виплат

Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати

Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім

По 3600 грн на руки три місяці поспіль: кільком категоріям українців виплатять допомогу

Показати ще
  • Крабові палички 250 г
  • Оливкова олія 100 мл
  • Лимон, сік 50 мл
  • Часник, зубчики 1 шт.
  • Паприка молота 10 г
  • Приправа "Італійські трави" 10 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування, всього три кроки:

  1. Крабові палички наріжте невеликими шматочками. Помістіть їх у контейнер.
  2. Часник очистіть та пропустіть через прес. Змішайте оливкову олію, лимонний сік, часник, паприку та італійські трави. Посоліть, поперчіть та перемішайте.
  3. Залийте цією сумішшю шматочки крабових паличок. Накрийте контейнер кришкою та покладіть у холодильник на 12 годин.

Крабові палички, кадр з відео

Нагадаємо, що набрид кефірний та мінералковий маринад для шашлику - спробуйте лимонний або кавовий, 4 рецепти.

Раніше ми повідомляли, що змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки.

Також стало відомо, що ніколи не смажили крабові палички? Салат від цього стане смачнішим - покрокова інструкція.