Курячий бульйон з домашньою лапшою - ідеальна страва для холодних днів. Приготування бульйону з натуральних інгредієнтів та власноруч зробленої лапші зробить ваш обід особливо домашнім і теплим.
Спочатку потрібно підготувати такі продукти:
- домашня курка – 800 г
- вода – 4 літри
- цибуля – 150 г
- морква – 200 г
- сіль за смаком
- перець за смаком
- корінь петрушки
Для локшини:
- яйця – 3 штуки
- борошно – 250 г
Приготування
Гороскоп на вівторок, 3 грудня: Риби побережіть здоров'я, Стрільці – з дорогою краще не жартувати
Працюй або жебракуй: пенсіонерів поставили перед вибором
Київстар скасовує популярний пільговий тариф: яку альтернативу пропонує, зокрема, пенсіонерам
Приготуйте документи: нові правила ідентифікації для пенсіонерів
Замочіть курку в холодній воді на 4 години, а потім добре промийте. Після цього покладіть її у каструлю з водою і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть під кришкою близько 2 годин, доки м’ясо не стане м’яким.
У перші 10 хвилин треба ретельно збирати піну, щоб бульйон був чистішим.
Наріжте моркву, почистіть цибулю і зробіть у ній надріз. За півгодини до кінця варіння додайте моркву і цибулю в бульйон, посоліть. За 30 хвилин вийміть цибулю і зніміть каструлю з вогню.
Для локшини змішайте борошно і яйця, замісіть тісто. Якщо воно занадто тверде, додайте трохи води. Залиште тісто на 10-15 хвилин, потім розкачайте дуже тонко і дайте підсохнути. Наріжте на тонкі смужки, посипте борошном і висушіть.
Варіть локшину в підсоленій воді 5-7 хвилин, потім обполосніть холодною водою.
Подавайте локшину з куркою, залийте бульйоном, посипте перцем і петрушкою. І все, бульйон готовий.
Нагадаємо, ваш чоловік тепер полюбить авокадо: ділимося найкращим рецептом пісної пасти
Вам буде цікаво дізнатися знахідка для тих, хто худне і постує: котлети з буряків, які їдять лише по 5 штук