Курячий бульйон з домашньою лапшою - ідеальна страва для холодних днів. Приготування бульйону з натуральних інгредієнтів та власноруч зробленої лапші зробить ваш обід особливо домашнім і теплим.

Спочатку потрібно підготувати такі продукти:

Бульйон з локшиною,скріншот з youTube

  • домашня курка – 800 г
  • вода – 4 літри
  • цибуля – 150 г
  • морква – 200 г
  • сіль за смаком
  • перець за смаком
  • корінь петрушки

Для локшини:

  • яйця – 3 штуки
  • борошно – 250 г

Приготування

Популярні новини зараз

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Замочіть курку в холодній воді на 4 години, а потім добре промийте. Після цього покладіть її у каструлю з водою і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть під кришкою близько 2 годин, доки м’ясо не стане м’яким.

У перші 10 хвилин треба ретельно збирати піну, щоб бульйон був чистішим.

Наріжте моркву, почистіть цибулю і зробіть у ній надріз. За півгодини до кінця варіння додайте моркву і цибулю в бульйон, посоліть. За 30 хвилин вийміть цибулю і зніміть каструлю з вогню.

Для локшини змішайте борошно і яйця, замісіть тісто. Якщо воно занадто тверде, додайте трохи води. Залиште тісто на 10-15 хвилин, потім розкачайте дуже тонко і дайте підсохнути. Наріжте на тонкі смужки, посипте борошном і висушіть.

Бульйон з локшиною,скріншот з youTube

Варіть локшину в підсоленій воді 5-7 хвилин, потім обполосніть холодною водою.

Подавайте локшину з куркою, залийте бульйоном, посипте перцем і петрушкою. І все, бульйон готовий.

Нагадаємо, ваш чоловік тепер полюбить авокадо: ділимося найкращим рецептом пісної пасти

Вам буде цікаво дізнатися знахідка для тих, хто худне і постує: котлети з буряків, які їдять лише по 5 штук