Напередодні свята Великодня відомий український кондитер та учасниця шоу “МайстерШеф. Професіонали” на каналі СТБ Юлія Ангелова поділилася своїм фірмовим рецептом сирної Великодня.
Для приготування цієї страви бажано мати домашні вершки, тоді паска вийде надзвичайно ніжною на смак.
Сирна пасха
Жовтки 3 шт.
Цукор 150 г
Гороскоп на сьогодні 3 липня: неприємні сюрпризи, перешкоди у кар'єрі та несподівані витрати – прогноз для всіх знаків Зодіаку
Українців накриють масштабні перевірки в липні: кого позбавлять соцвиплат та пенсій
Пенсії з 1 липня 2025 по-новому: як будуть нараховуватися бали та як це вплине на розмір пенсії
Скандал у Києві: паркінг у центрі міста будуватиме фірма-"одноденка" з 10 мільйонами статутного капіталу
Сир домашній 500 г
Вершки домашні 150 г
Цукати та родзинки 200 г
Апельсин 1шт.
Лимон 1 шт.
Ваніль
Спершу слід збити жовтки із цукром на водяній бані до температури 83 градусів. Для вимірювання температури потрібен кулінарний градусник, але якщо його немає, тоді слід збити до консистенції сметани.
Сир потрібно перетерти через сито, додати вершки, цукати, цедру цитрусових. Змішати масу і викласти у форму, попередньо вистеливши її марлею. Поставити у холод під прес на 12 годин. Потім витягнути, перевернути на тарілку, акуратно зняти марлю, прикрасити цукатами і горіхами. Все дуже легко та просто!
Зауважимо, що є безліч рецептів сирної пасхи: без яєць, заварна, з маком, шоколадом. Рецепт Юлії Ангелової є універсальним і не займе багато часу на кухні.
Нагадаємо, що зефір можна додати і до пирога: унікальний рецепт, який ви більше ніде не знайдете.
Раніше ми повідомляли, що Рошен та Мілка зачекають: рецепт домашнього шоколаду, який полюблять і діти, і дорослі.
Також стало відомо про смак літа у кожному шматочку: як приготувати ідеальні лимонні кекси.