Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які не знають, чим себе зайняти на кухні в ці теплі травневі дні, є дуже цікавий рецепт. Тільки уяви – ніжне куряче м'ясо, яке просто тане в роті. І що найголовніше - мінімум продуктів та витрат.
Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у соціальних мережах.
Для приготування курочки в пиві необхідно підготувати такі продукти:
- курячі стегна,
- цукор,
- сіль,
- родзинки,
- світле пиво будь-якої марки.
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
Спосіб приготування
Для приготування маринаду в пиво додаємо сіль та цукор, висипаємо промиті родзинки. Перемішуємо до повного розчинення цукру та солі.
Викладаємо курячі стегна в приготований маринад і відправляємо курку маринуватися на 2 години. Протягом цього часу кілька разів перемішуємо стегна в маринаді.
Через 2 години викладаємо курячі стегна у форму для запікання, на курку викладаємо родзинки та поливаємо маринадом.
Відправляємо курку в пиві в розігріту духову шафу на 40 хвилин. Запікаємо при температурі 200°С
Нагадаємо, "Мармурова" курка: легка у приготуванні закуска, яка підніме настрій вашим гостям.
Раніше повідомлялося, може бути не лише солодким: рецепт ароматного печива із зеленою цибулею – здивуються всі.
Також, виходимо з Посту смачно: рецепт домашньої ковбаски "Асорті" без оболонки.