У приготуванні млинців є чимало хитрощів, яких обов'язково слід дотримуватись, щоб вони вийшли тонкими, смачними та ароматними.

Про такі секрети знають досвідчені господині, а один із них – це додавання пива.

Млинці, фото совєтніка

Багатьох може здивувати наявність цього хмільного напою у рецепті, але не поспішайте з висновками. Саме завдяки пиву млинці виходять ідеальними. Після приготування також подбайте про начинки або ласощі, залежно від ваших уподобань.

пиво, ілюстративне фото Getty Images

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Інгредієнти:

  • 2 яйця
  • 1 склянка пива
  • 1 склянка молока
  • 1 склянка борошна
  • 1 ст. ложка цукру (можна трохи більше, щоб посолодші були)
  • 1/2 ч. ложки соди
  • Дрібку солі (за смаком)
  • 4 ст. ложки олії рослинної

Процес приготування млинців на пиві, покроковий рецепт та секрети:

  1. Збити яйця, посолити, влити пиво та молоко, постійно помішуючи. Поступово додавати борошно доки тісто не загусне.
  2. Додати цукор, олію, соду (тісто виходить рідким, але борошна додавати не потрібно). За рахунок цього млинці виходять тоненькі та мереживні.
  3. На сковороду наливати по дві ложки тіста (якщо сковорода більша, то більше), обсмажувати по кілька хвилин з кожного боку.
  4. Млинці можна випікати на антипригарній сковорідці, не змащуючи її олією. Масла в тесті достатньо, щоб млинець не прилип до сковорідки.

Млинці на йогурті, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що мокра пасма до святкового столу, яка порадує вас і на другий, і на третій день: ідеальний рецепт.

Раніше ми повідомляли, що виходимо з посту смачно: рецепт домашньої ковбаски "Асорті" без оболонки.

Також стало відомо, що здивуйте всіх гостей: Оля Полякова розкрила унікальний рецепт паски.