У приготуванні млинців є чимало хитрощів, яких обов'язково слід дотримуватись, щоб вони вийшли тонкими, смачними та ароматними.
Про такі секрети знають досвідчені господині, а один із них – це додавання пива.
Багатьох може здивувати наявність цього хмільного напою у рецепті, але не поспішайте з висновками. Саме завдяки пиву млинці виходять ідеальними. Після приготування також подбайте про начинки або ласощі, залежно від ваших уподобань.
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Інгредієнти:
- 2 яйця
- 1 склянка пива
- 1 склянка молока
- 1 склянка борошна
- 1 ст. ложка цукру (можна трохи більше, щоб посолодші були)
- 1/2 ч. ложки соди
- Дрібку солі (за смаком)
- 4 ст. ложки олії рослинної
Процес приготування млинців на пиві, покроковий рецепт та секрети:
- Збити яйця, посолити, влити пиво та молоко, постійно помішуючи. Поступово додавати борошно доки тісто не загусне.
- Додати цукор, олію, соду (тісто виходить рідким, але борошна додавати не потрібно). За рахунок цього млинці виходять тоненькі та мереживні.
- На сковороду наливати по дві ложки тіста (якщо сковорода більша, то більше), обсмажувати по кілька хвилин з кожного боку.
- Млинці можна випікати на антипригарній сковорідці, не змащуючи її олією. Масла в тесті достатньо, щоб млинець не прилип до сковорідки.
Нагадаємо, що мокра пасма до святкового столу, яка порадує вас і на другий, і на третій день: ідеальний рецепт.
Раніше ми повідомляли, що виходимо з посту смачно: рецепт домашньої ковбаски "Асорті" без оболонки.
Також стало відомо, що здивуйте всіх гостей: Оля Полякова розкрила унікальний рецепт паски.