У кожній родині є традиційні рецепти, які передаються з покоління у покоління. Один з таких пропонуємо вам сьогодні приготувати.
Для тіста:
-
0,5 чашки сметани,
-
1 чашка цукру,
-
2 яйця,
Популярні новини заразПенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
-
125 грам вершкового масла,
-
2 чашки борошна
-
розпушувач або сода, гашена оцтом (половина чайної ложки).
Для начинки:
-
400 г сиру (можна більше, начинки багато не буває),
-
2 столові ложки сметани
-
1,5 столові ложки цукру.
Приготування:
-
Розм'якшіть масло і змішайте його з цукром, яйцями і сметаною до однорідності.
-
Поступово додавайте борошно, спочатку першу чашку і знову змішайте до однорідності, потім можна одразу додати соду гашену або розпушувач.
-
Потім додайте другу чашку борошна.
-
Тісто має вийти дуже м'яке і липке. Викладіть його на форму, змащену олією. Трохи тіста залиште, воно знадобиться для бортиків і прикрас пирога.
-
Потім приготуйте начинку, змішавши сир, сметану та цукор. Якщо використовувати блендер, начинка виходить більш однорідною.
-
Акуратно викладіть начинку на основу з тіста, і прикрасьте тістом, що залишилося. Щоб уникнути липкості, руки слід рясно посипати борошном.
-
Тепер пиріг можна відправляти в духовку на 180-200 градусів і готувати до готовності. Пиріг повинен піднятися і підрум'янитися. Перевіряйте готовність дерев'яною шпажкою.
Насолоджуйтеся усією родиною, смачного!
Раніше ми розповідали про Ласощі без відчуття провини: простий рецепт дієтичних кексів, який не збільшить вашу вагу
Також вам може стати у нагоді: Експрес-суші у формах для кексів: рецепт мрії японської кухні без зусиль