У кожній родині є традиційні рецепти, які передаються з покоління у покоління. Один з таких пропонуємо вам сьогодні приготувати.

Для тіста:

Для начинки:

  • 400 г сиру (можна більше, начинки багато не буває),

  • 2 столові ложки сметани

  • 1,5 столові ложки цукру.

Приготування:

  1. Розм'якшіть масло і змішайте його з цукром, яйцями і сметаною до однорідності.

  2. Поступово додавайте борошно, спочатку першу чашку і знову змішайте до однорідності, потім можна одразу додати соду гашену або розпушувач.

  3. Потім додайте другу чашку борошна.

  4. Тісто має вийти дуже м'яке і липке. Викладіть його на форму, змащену олією. Трохи тіста залиште, воно знадобиться для бортиків і прикрас пирога.

  5. Потім приготуйте начинку, змішавши сир, сметану та цукор. Якщо використовувати блендер, начинка виходить більш однорідною.

  6. Акуратно викладіть начинку на основу з тіста, і прикрасьте тістом, що залишилося. Щоб уникнути липкості, руки слід рясно посипати борошном.

  7. Тепер пиріг можна відправляти в духовку на 180-200 градусів і готувати до готовності. Пиріг повинен піднятися і підрум'янитися. Перевіряйте готовність дерев'яною шпажкою.

Насолоджуйтеся усією родиною, смачного!

Раніше ми розповідали про Ласощі без відчуття провини: простий рецепт дієтичних кексів, який не збільшить вашу вагу

Також вам може стати у нагоді: Експрес-суші у формах для кексів: рецепт мрії японської кухні без зусиль