М'ясо дуже легко зіпсувати. Потрібно знати всі тонкощі, починаючи від вибору самого продукту, закінчуючи його маринуванням та приготуванням.
Як буває часто, у такій справі допоможе харчова сода, яка є справжнім рятівником для господарок у вирішенні багатьох питань.
Коли вже потрібно приступити до процесу смаження курки, кулінарам необхідно знайти ту саму баночку або упаковку з содою. Вона не дозволить м'ясу надто швидко підгоріти, стати сухим і навіть покращить його смакові якості, текстуру.
Все, що потрібно зробити, це посипати курку содою на сковороді, а вже потім приступати до смаження. Досвідчені господині запевняють, що ця кулінарна хитрість зробить м'ясо м'якшим.
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації
Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
На всю сковороду достатньо буде трохи більше половини чайної ложки соди. Намагайтеся не переборщити, тому що надлишок цього засобу може віддавати специфічним смаком.
А ось перед приготуванням курки спочатку краще засмажити цибулю з додаванням тієї ж соди. Після того, як він стане трохи золотистим, посипте його содою, але не великою кількістю. Завдяки цьому колір цибулі стане ще апетитнішим, а вся гіркота піде.
Нагадаємо, що замість води краще пиво: як приготувати найсмачніші млинці, рецепт.
Раніше ми повідомляли, що цей суп готуватимете ціле літо: болгарський холодний Таратор освіжатиме в спеку.
Також стало відомо, що збирай друзів та шукай дрова: колекційний рецепт ніжної курочки у світлому пиві.