М'ясо дуже легко зіпсувати. Потрібно знати всі тонкощі, починаючи від вибору самого продукту, закінчуючи його маринуванням та приготуванням.

Як буває часто, у такій справі допоможе харчова сода, яка є справжнім рятівником для господарок у вирішенні багатьох питань.

М'ясо, скріншот із відео

Коли вже потрібно приступити до процесу смаження курки, кулінарам необхідно знайти ту саму баночку або упаковку з содою. Вона не дозволить м'ясу надто швидко підгоріти, стати сухим і навіть покращить його смакові якості, текстуру.

Все, що потрібно зробити, це посипати курку содою на сковороді, а вже потім приступати до смаження. Досвідчені господині запевняють, що ця кулінарна хитрість зробить м'ясо м'якшим.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Харчова сода, фото pravda

На всю сковороду достатньо буде трохи більше половини чайної ложки соди. Намагайтеся не переборщити, тому що надлишок цього засобу може віддавати специфічним смаком.

А ось перед приготуванням курки спочатку краще засмажити цибулю з додаванням тієї ж соди. Після того, як він стане трохи золотистим, посипте його содою, але не великою кількістю. Завдяки цьому колір цибулі стане ще апетитнішим, а вся гіркота піде.

Смажена цибуля, скріншот: Youtube

Нагадаємо, що замість води краще пиво: як приготувати найсмачніші млинці, рецепт.

Раніше ми повідомляли, що цей суп готуватимете ціле літо: болгарський холодний Таратор освіжатиме в спеку.

Також стало відомо, що збирай друзів та шукай дрова: колекційний рецепт ніжної курочки у світлому пиві.