Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час на своїй кухні за приготуванням різноманітних смачних страв, є дуже цікава інформація. Справа в тому, що навіть професійні кухарі припускаються помилок у приготуванні найпростіших страв, що вже говорити про любителів.
Наприклад, картопляне пюре навряд чи можна зарахувати до гарнірів, процес приготування якого проходить завжди гладко. Кулінар доводиться враховувати масу нюансів, від яких залежить кінцевий результат.
Про те, якої помилки припускаються багато хто при приготуванні картопляного пюре, розповів одні з українських фудблогерів, який часто ділиться крутими рецептами в соціальних мережах.
І якщо більшість тонкощів - на зразок тих, молоко якої температури варто використовувати для пюре, або коли потрібно додавати в каструлю сіль, знайомі практично всім господиням, то про деякі з них більшість і зовсім не замислюється.
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Взяти таке просте питання: якою водою варто заливати картоплю, призначену для пюре? Але погодьтеся, що ви зазвичай над цим навіть не замислювалися. Однак цей момент має важливе значення, і ось чому.
Якщо ви заллєте очищені бульби окропом, а не холодною водою, у картоплі залишиться велика кількість крохмалю. Завдяки цьому готове пюре буде смачнішим та повітрянішим.
З тієї ж причини картопля, з якої готуватиметься пюре, не варто замочувати.
Нагадаємо, смачний сирний пиріг: рецепт із бабусиної скарбнички.
Раніше повідомлялося, не лише смачно, а й ситно: рецепт солоних сирників з картоплею та цибулею.
Також, відмовтеся від цих продуктів: яка їжа може вкоротити нам життя.