Кулінари особливо сильно люблять тефтелі, тому що це дуже проста страва у приготуванні, але в той же час смачна. Їх можна робити не лише з м'яса, а також із овочів.

За цим рецептом у тефтелі, крім овочів, додають ще гриби. Вони надають особливий аромат, смак та соковитість. Їсти їх можна у будь-який час дня, адже вони легкі та не відрізняються високою калорійністю.

Гречана каша з грибами, фото: кадр з відео

Інгредієнти:

  • Картопля 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Капуста білокачанна 200 г
  • Печериці 100 г
  • Манна крупа 150 г
  • Масло вершкове 40 г
  • Олія соняшникова 40 мл
  • яйця 2 шт.
  • Борошно пшеничне 20 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування, покроковий рецепт:

  1. Картоплю та моркву очистіть, помийте та наріжте шматками. Капусту наріжте квадратиками, гриби розріжте навпіл. Складіть все в каструлю, додайте вершкове масло, 125 мл води, посоліть і погасіть до м'якості овочів (приблизно 15 хвилин).
  2. Готові овочі перебийте блендером, додайте яйця, манку, перець та розмішайте в однорідну масу. Сформуйте з неї невеликі кульки і запануйте в борошні.
  3. Розігрійте сковороду з маслом і обсмажте в ньому тефтелі з двох боків до рум'яної скоринки.

Овочеві тефтелі з грибами, фото shuba

Нагадаємо про повітряний шоколадний пиріг лише за 20 хвилин: все змішав і в духовку.

Популярні новини зараз

Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця

Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати

По 3600 грн на руки три місяці поспіль: кільком категоріям українців виплатять допомогу

В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу

Показати ще

Раніше ми повідомляли, що давно не бачили жовту діжку - тоді ми йдемо до вас: рецепт найсмачнішого квасу з бородинського хліба.

Також стало відомо, що ніякої духовки, але всі будуть задоволені: рецепт пиріжків із м'ясом, які захоче навіть ваша бабуся.