Незважаючи на війну, життя продовжується далі, тому варто цінувати кожен момент життя, яке дарують нам наші захисники.

Погода продовжує радувати українців теплом, і настає час для відпочинку на природі та водоймах.

Ковбаски-гриль. Фото: кадр з "Youtube"

Важко уявити вилазку на природу без успішного пікніка. І якщо консерви та бутерброди вже набридли, найкращим варіантом будуть ковбаски для гриля.

Приготування ковбасок займе мінімум вашого часу, але часто смак ковбаски гриль виходять прісними.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам готують допомогу – по 4000 грн кожному: хто у списках на виплати

Мобілізація чоловіків похилого віку: чи припинять виплачувати пенсію

Пенсія за радянський стаж: українцям рахуватимуть по-новому - хто втратить гроші

Виплату пенсії тихенько припинять: у ПФУ попередили про жорстке нововведення

Показати ще

Ковбаски-гриль. Фото: кадр з "Youtube"

Щоб страва на природі вийшла апетитною та смачною, використовують один нехитрий маринад.

Рецепт підійде не лише для ковбасок. З таким маринадом смачнішим стане будь-який шматочок м'яса.

Добавка надасть страві особливого аромату, пікантності та соковитості.

  • часник – 2 зубчики;
  • мед – 2 ст. л.;
  • томатная паста – 1 ст. л.;
  • горчица зернистая – 1 ст. л.;
  • гострий мелений перець - щіпка;
  • зіра або коріандр мелений - 2 тріски;
  • сік лимона – 5 крапель.

Ковбаски-гриль. Фото: кадр з "Youtube"

Спосіб приготування:

  • Зубчики часнику потрібно дрібно натерти чи прогнати через прес.
  • Часникову масу необхідно змішати до однорідного стану з медом, томатною пастою, гірчицею, перцем, коріандром (зірою), соком лимона.
  • Суміш, що вийшла пензликом нанести на ковбаски і відправити на гриль. Смажити до готовності.

Ковбаски-гриль. Фото: кадр з "Youtube"

Нагадаємо, що 1 лимон і склянка сметани: це ароматні мафіни точно вам сподобаються, докладний рецепт.

Раніше ми повідомляли, що не поспішайте робити варення: як приготувати смачний десерт із полуниці.