Незважаючи на війну, життя продовжується далі, тому варто цінувати кожен момент життя, яке дарують нам наші захисники.

Погода продовжує радувати українців теплом, і настає час для відпочинку на природі та водоймах.

Ковбаски-гриль. Фото: кадр з "Youtube"

Важко уявити вилазку на природу без успішного пікніка. І якщо консерви та бутерброди вже набридли, найкращим варіантом будуть ковбаски для гриля.

Приготування ковбасок займе мінімум вашого часу, але часто смак ковбаски гриль виходять прісними.

Популярні новини зараз

У "Резерв+" з'явилась "мітка ухилянта": як виправити свої взаємовідносини з ТЦК

Гроші прийдуть окремо від пенсії: українці можуть отримати допомогу, про яку мало хто знає - інструкція

Українцям встановили обмеження: не вдасться перевезти через кордон

Велике місто може опинитися в напівоточенні: українцям загрожують серйозні бомбардування

Показати ще

Ковбаски-гриль. Фото: кадр з "Youtube"

Щоб страва на природі вийшла апетитною та смачною, використовують один нехитрий маринад.

Рецепт підійде не лише для ковбасок. З таким маринадом смачнішим стане будь-який шматочок м'яса.

Добавка надасть страві особливого аромату, пікантності та соковитості.

  • часник – 2 зубчики;
  • мед – 2 ст. л.;
  • томатная паста – 1 ст. л.;
  • горчица зернистая – 1 ст. л.;
  • гострий мелений перець - щіпка;
  • зіра або коріандр мелений - 2 тріски;
  • сік лимона – 5 крапель.

Ковбаски-гриль. Фото: кадр з "Youtube"

Спосіб приготування:

  • Зубчики часнику потрібно дрібно натерти чи прогнати через прес.
  • Часникову масу необхідно змішати до однорідного стану з медом, томатною пастою, гірчицею, перцем, коріандром (зірою), соком лимона.
  • Суміш, що вийшла пензликом нанести на ковбаски і відправити на гриль. Смажити до готовності.

Ковбаски-гриль. Фото: кадр з "Youtube"

Нагадаємо, що 1 лимон і склянка сметани: це ароматні мафіни точно вам сподобаються, докладний рецепт.

Раніше ми повідомляли, що не поспішайте робити варення: як приготувати смачний десерт із полуниці.