Незважаючи на війну, життя продовжується далі, тому варто цінувати кожен момент життя, яке дарують нам наші захисники.
Погода продовжує радувати українців теплом, і настає час для відпочинку на природі та водоймах.
Важко уявити вилазку на природу без успішного пікніка. І якщо консерви та бутерброди вже набридли, найкращим варіантом будуть ковбаски для гриля.
Приготування ковбасок займе мінімум вашого часу, але часто смак ковбаски гриль виходять прісними.
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Гороскоп на 20 листопада для всіх знаків Зодіаку: як провести середу без стресів
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Щоб страва на природі вийшла апетитною та смачною, використовують один нехитрий маринад.
Рецепт підійде не лише для ковбасок. З таким маринадом смачнішим стане будь-який шматочок м'яса.
Добавка надасть страві особливого аромату, пікантності та соковитості.
- часник – 2 зубчики;
- мед – 2 ст. л.;
- томатная паста – 1 ст. л.;
- горчица зернистая – 1 ст. л.;
- гострий мелений перець - щіпка;
- зіра або коріандр мелений - 2 тріски;
- сік лимона – 5 крапель.
Спосіб приготування:
- Зубчики часнику потрібно дрібно натерти чи прогнати через прес.
- Часникову масу необхідно змішати до однорідного стану з медом, томатною пастою, гірчицею, перцем, коріандром (зірою), соком лимона.
- Суміш, що вийшла пензликом нанести на ковбаски і відправити на гриль. Смажити до готовності.
Нагадаємо, що 1 лимон і склянка сметани: це ароматні мафіни точно вам сподобаються, докладний рецепт.
Раніше ми повідомляли, що не поспішайте робити варення: як приготувати смачний десерт із полуниці.