Кабачковий сезон відкривається наприкінці травня та триває до кінця вересня. Саме в цей період ви можете купити овоч у високій якості та приготувати всілякі страви.
А одним із найпопулярніших є саме смажені кабачки в паніровці.
Це проста, але в той же час неймовірно смачна страва, яка не вимагає зусиль і часу на приготування. Смажені кабачки можна поєднувати з будь-якими іншими продуктами, а також зробити пікантний соус з часнику, майонезу або сметани.
Інгредієнти:
- кабачки – 1 кг
- яйця – 2 шт
- оливкова олія – 3 ст. л.
- борошно – 2 ст. л.
- панірувальні сухарі – 2 ст. л.
- сметана - 150 гр
- чорний мелений перець - за смаком
- сіль за смаком
Як приготувати, покроковий рецепт:
Дорого і принизливо: експерти назвали, скільки збитків завдають державі ТЦК
Пенсіонерам змусять перерахувати виплати: індексацію визнали незаконною
Податкова не покарає за карткові перекази: українцям підказали законний спосіб уникнути штрафу
Українці масово стають ухилянтами: червона мітка у "Резерв+" ставить хрест на планах
Помийте кабачки і наріжте тонкими скибочками. У борошно додайте спеції і перемішайте. Яйце збийте віночком до однорідності.
Тепер кожен шматочок кабачка зануріть у борошно, вмочіть у яйце, а потім у панірувальні сухарі. Смажте кожен шматочок на розігрітій з оливковою олією сковороді. Обсмажити потрібно з боків до золотистості.
Після смаження перекладіть кабачки на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб він увібрав зайвий жир. За бажанням можна зробити соус із подрібненого часнику, сметани або майонезу зі спеціями.
Нагадаємо, що 4 літри домашнього квасу з 10 шматків хліба – це реально, і готувати потрібно лише так.
Раніше ми повідомляли, що цей рецепт улітку шукають все: шоколадно-банановий чізкейк вашої мрії.
Також не зайвим буде 1 лимон і склянка сметани: це ароматні мафіни точно вам сподобаються, докладний рецепт.