Зараз великою популярністю користуються рецепти, на які не потрібно витрачати зайві зусилля та час. Медовик на сковороді – один із них.

Це один із найпростіших рецептів випічки, який можна зустріти на просторах інтернету чи навіть у кулінарних книгах. Такий порційний медовик можна сміливо готувати на свята чи просто радувати близьких без нагоди. На смак він практично не відрізняється від традиційного.

Медовик, фото kefir.od

Інгредієнти :

  • вершки – 500 мл;
  • борошно – 250 г;
  • вершкове масло - 170 г;
  • сгущённое молоко - 3 ст.л.;
  • мед - 2 ст.л.;
  • дрібка солі.

Готовим:

Олію довільно порізати і викласти в чашу блендера. Подрібнити у блендері вершкове масло, мед, борошно та щіпку солі. Виходить велика крихта. На плиті розігріти суху сковороду та підсмажити на ній крихту до золотистого кольору (3-5 хвилин). Під час смаження розбити великі грудки на дрібну крихту.

В окремій мисці змішати сметану зі згущеним молоком. Форми для тістечок або велику форму для торта застелити плівкою. Висипати крихту тонким шаром і полити сметанним кремом. Повторити шари крихти та крему кілька разів. Наприкінці зверху посипати десерт рештою крихти.

Популярні новини зараз

Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків

ПриватБанк встановлює обмеження на зняття готівки: що радять клієнтам

Пенсіонерів забезпечать тимчасовою підтримкою: додаткові виплати до кінця 2024 року

Пільговий зв'язок для пенсіонерів: у "Київстар" пояснили, як підключити

Показати ще

Тістечка поставити в холодильник для просочення на 2-4 години. Десерт зручно діставати із форми за допомогою харчової плівки.

Медові тістечка, фото Уніан

Нагадаємо, що 4 літри домашнього квасу з 10 шматків хліба – це реально, і готувати потрібно лише так.

Раніше ми повідомляли, що цей рецепт улітку шукають все: шоколадно-банановий чізкейк вашої мрії.

Також не зайвим буде 1 лимон і склянка сметани: це ароматні мафіни точно вам сподобаються, докладний рецепт.