Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які не знають чим зайнятися на своїй кухні у ці спекотні літні дні, є дуже цікава інформація. Цього разу ми пропонуємо розібратися, як можна приготувати смачне варення, щоб можна було цим десертом сміливо похвалитися на дачі або просто коли додому прийдуть гості.

Є чудовий рецепт "царського варення" з аґрусу з вишневим листом. А ось цього разу готуватимемо за ідентичною технологією, тільки разом агрусу візьмемо ревінь. Просто повірте - це того варте!

Про цей рецепт розповів один з українських фудблогерів, який теж хоче пригостити сусідів на своїй дачі, та показати, яким буває смачне варення.

Варення з ревеню, скріншот: YouTube

Що нам потрібно із продуктів:

- рабарбер (ревінь звичайний) - 2 кг;
- цукор – 1.5 кг;
- сироп 1 склянка – залежить від кількості рабарбера.

Популярні новини зараз

Ухилянтів готують до тюремних нар: судді дадуть жорсткий термін

Власники квартир та будинків отримають космічні штрафи, якщо не встигнуть до 1 липня – що треба зробити

Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків

Доведеться вмикати режим тотальної економії: українцям приготували нове підвищення тарифів

Показати ще

Спосіб приготування

Рабарбер - він же ревінь - очистити і нарізати шматочками. Скласти в ємності шар рабербера, покрити шаром вимитих вишневих листків, знову рабарбер і так три шари. Залити окропом до покриття рабарберу. Дозволити постояти години 3.

Варення з ревеню, скріншот: YouTube

Акуратно злити воду, але не виливати! Видалити листя. Взяти приблизно склянку злитої рідини і зварити в ній потрібну кількість цукру. Занурити рабарбер. Зварити варення з ревеню до прозорості.

Якщо взяти спеціальний цукор, що желює для варення, то варення буде густим. Для просочення тортів, до сиру варення з ревеню – клас!

Нагадаємо, холодний огірковий суп за 15 хвилин: рецепт на кожен спекотний день.

Раніше повідомлялося, дуже смачні помідори з грибами та сиром: рецепт, який хочуть знати все.

Також такого сала ви ще не їли: ідеальний рецепт запеченого делікатесу від зірки "МастерШеф" Ярославського.