Цибулеві оладки - дуже смачна страва, яка готується швидко, а з'їдається ще швидше. Крім того, вона досить бюджетна і в той же час поживна завдяки набору інгредієнтів.
Для приготування цибулевих оладків знадобляться наступні продукти:
- 150 г зеленої цибулі ;
- 2 яйця;
- 100 г кисломолочного сиру (5 % або 9%);
- 3 столових ложки сметани (15%);
- 4 столових ложки борошна;
- половина чайної ложки солі;
- олія для смаження.
Приготування
Нарізаємо цибулю, солимо та добре розминаємо за допомогою ложки або просто руками.
До цибулі додаємо яйця, кисломолочний сир, розминаємо.
Хто не піде на фронт у вересні: кого не торкнуться мобілізація, повістки та ТЦК
Увага, ці долари в Україні вже нічого не варті: банки та обмінники у вас їх не візьмуть
Гороскоп на сьогодні 4 вересня: знайомства близнюків, фінанси дів та здоров'я скорпіонів
Бусифікація та незаконне затримання: що робити, якщо силоміць доставили до ТЦК
Додаємо сметану, вимішуємо та додаємо борошно. Ще раз вимішуємо.
Тесто повинно вийти не зовсім густим, але й не рідким.
Готуємо оладки на вогні трохи більше середнього рівня. Підсмаживаємо з одного боку, перевертаємо та накриваємо кришкою. Накрити кришкою дуже важливо, бо інакше в середині не приготуються. Під кришкою досмажуємо до готовності.
Все, можна смакувати! Такі оладки дуже смачні і в холодному, і в гарячому виді. Тому їх можна приготувати заздалегідь, коли в вас є час, щоб потім лише подати їх до обіду або вечері.
Раніше портал Знай писав про 5 рецептів консервації смородини, які ви точно захочете спробувати: з часником, аджика і навіть кетчуп .
Крім того, ми повідомляли рецепт літнього капустяного салату зі спеціями: просто, гостро, свіжо - більше не захочете жодного іншого.
Також портал інформував, як правильно мити овочі, щоб не отруїтися, навіть якщо вони з власного городу.