Цибулеві оладки - дуже смачна страва, яка готується швидко, а з'їдається ще швидше. Крім того, вона досить бюджетна і в той же час поживна завдяки набору інгредієнтів.

Цибулеві оладки: фото скрін відео

Для приготування цибулевих оладків знадобляться наступні продукти:

  • 150 г зеленої цибулі ;
  • 2 яйця;
  • 100 г кисломолочного сиру (5 % або 9%);
  • 3 столових ложки сметани (15%);
  • 4 столових ложки борошна;
  • половина чайної ложки солі;
  • олія для смаження.

Приготування

Нарізаємо цибулю, солимо та добре розминаємо за допомогою ложки або просто руками.

До цибулі додаємо яйця, кисломолочний сир, розминаємо.

Популярні новини зараз

Хто не піде на фронт у вересні: кого не торкнуться мобілізація, повістки та ТЦК

Увага, ці долари в Україні вже нічого не варті: банки та обмінники у вас їх не візьмуть

Гороскоп на сьогодні 4 вересня: знайомства близнюків, фінанси дів та здоров'я скорпіонів

Бусифікація та незаконне затримання: що робити, якщо силоміць доставили до ТЦК

Показати ще

Додаємо сметану, вимішуємо та додаємо борошно. Ще раз вимішуємо.

Тесто повинно вийти не зовсім густим, але й не рідким.

Цибулеві оладки: фото скрін відео

Готуємо оладки на вогні трохи більше середнього рівня. Підсмаживаємо з одного боку, перевертаємо та накриваємо кришкою. Накрити кришкою дуже важливо, бо інакше в середині не приготуються. Під кришкою досмажуємо до готовності.

Цибулеві оладки: фото скрін відео

Все, можна смакувати! Такі оладки дуже смачні і в холодному, і в гарячому виді. Тому їх можна приготувати заздалегідь, коли в вас є час, щоб потім лише подати їх до обіду або вечері.

Раніше портал Знай писав про 5 рецептів консервації смородини, які ви точно захочете спробувати: з часником, аджика і навіть кетчуп .

Крім того, ми повідомляли рецепт літнього капустяного салату зі спеціями: просто, гостро, свіжо - більше не захочете жодного іншого.

Також портал інформував, як правильно мити овочі, щоб не отруїтися, навіть якщо вони з власного городу.