Якщо ти все ще думаєш, що домашній паштет - це довго, складно і тоскно, то у нас тобі рецепт-спростування.

Швидкий, ситний і такий насичений до смаку, що магазинні намазки просто нервово курять у кутку. Головний герой тут - печериця. Він ніжний, ароматний і чудово поєднується з овочами та яйцями. А ще – паштет готується лише за 30 хвилин. І так, ніяких вершків, печінки та томного томлення на плиті. Тільки гриби, овочі, яйця та трохи магії.

Грибний паштет, кадр з відео

Що знадобиться:

  • Печериці - 500 г
  • Цибуля — 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник - 2 зубчики
  • Яйця варені - 2 шт.
  • Олія для смаження
  • Сіль та чорний перець за смаком

Як готувати:

  1. Розігріваємо сковороду, вливаємо олію і відправляємо туди дрібно порубані цибулю та часник. Нехай трохи позолотяться — аромат буде потужний.
  2. Додаємо натерту моркву і обсмажуємо все до м'якості.
  3. Тепер черга грибів. Нарізаємо печериці, закидаємо в сковороду, солимо, перчимо і смажимо доти, доки не випарується волога і гриби не стануть золотистими. Головне – не пересушити.

    Грибний паштет, кадр з відео

  4. Даємо суміші охолонути, додаємо варені яйця і пробиваємо все блендером до тієї самої кремової консистенції, яка тане на язиці.

Лайфгак:

Хочеш зробити його ще крутішим? Додай дрібку копченої паприки або трохи горіхів при подрібненні - буде ефект "вау".

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсії: хто має бігти до ПФУ, щоб збільшити виплати

Мобілізація омине ще дві категорії українців: у "Резерв+" готують важливі зміни

Перевірки ТЦК насправді незаконні: що не мають права вимагати

Новий етап мобілізації у серпні: хто з українців – пріоритетна ціль для ТЦК

Показати ще

Грибний паштет, кадр з відео

Нагадаємо, що з часником, аджиком і навіть кетчупом: 5 рецептів консервації смородини, які ви точно захочете спробувати.

Раніше ми повідомляли про рецепт літнього капустяного салату зі спеціями: просто, гостро, свіжо – більше не захочете жодної іншої.