Відомий український ведучий Григорій Герман порадував українців новим рецептом. Він вирішив запекти лосось з апельсином, який відмінно підійде до вашого романтичного столу.
Ведучий програми "Ранок з Україною" на каналі "Україна" і відомий кулінарний експерт Григорій Герман постійно дивує шанувальників несподіваними рецептами і оригінальними поєднаннями смаків. До Дня Всіх Закоханих телезірка розповів, як приготувати звичайний лосось, щоб він став справжньою родзинкою вашого романтичного вечора. Все просто і неймовірно смачно!
Для приготування ідеального вечері вам знадобляться:
Лосось – 2 стейка
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Апельсин - 1 шт.
Імбир-20 г
Мед-2 ст. л.
Крохмаль кукурудзяний - 1 ст. л.
Оливкова олія-2 ст. л.
Сіль - за смаком
Спочатку потрібно буде спробувати апельсин на смак, і якщо він занадто солодкий, то потрібно додати набагато менше меду. Це збереже баланс смаків.
Далі нарізайте апельсин тонкими слайсами, а з другої половинки вичавлюйте сік. Імбир очистіть, а далі подрібніть і змішайте з соком. Туди ж трохи меду. Переливаємо суміш в сотейник, і відправляємо все на вогонь. Після всього окремо змішайте крохмаль з водою, і вводите сік, постійно помішуючи віночком. Соус до вашої страви готовий.
Лосось посолити за смаком і змастити олією. Запікати при температурі 160 градусів протягом 25 хвилин. Дістати рибу, змастити соусом і зверху викласти апельсинові слайси. Відправити в духовку ще на 5 хвилин. Смачного і романтичного вам вечора!
Нагадаємо, що найкращий рецепт під фільми і серіали-трубочки з сиром і сосисками, готується в кілька простих кроків
Раніше повідомлялося, що Масляна не за горами: ідеальні тонкі млинці на картопляному тісті для будь-якої начинки
Також, картопляний рулет з м'ясцем і грибами, покроковий рецепт: більше ніяких пюре і вермішелі