Відомий український кулінар, бренд-шеф магазину "Good Wine" і суддя проекту "МастерШеф" Володимир Ярославський часто радує аудиторію цікавими рецептами і ділиться своїми кулінарними знаннями в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 220 тисяч чоловік.
Цього разу Володимир Ярославський опублікував рецепт апетитних налисників з рибною начинкою, який він зняв ще до початку бойових дій на території України. Як повідомив кулінар, в дитинстві його бабуся готувала йому їх з м'ясним фаршем, але він також любить налисники з минтаєм. У підписі до відеоролика він закликав шанувальників поділитися ласощами з ближніми і робити добро.
"Ділюся з вами рецептами, які знімав ще до війни. Готуйте з любов’ю і пригощайте тих, хто поряд. Поширюйте добро і ми обов’язково переможемо 💙💛!" - написав Ярославський.
Інгредієнти для млинців:
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
- 500г молока
- 190г борошна
- 35г цукру
- 1 велике яйце
- щіпка солі
- 25г рослинного масла
- 25г вершкового масла
Для рибної начинки:
- 500г минтая
- 150г лука
- 200г печериць
- 100-150г вершків
- сіль, перець і трохи борошна
- масло
Приготування:
У частину молока додати яйце, цукор, сіль, борошно і замішати вінчиком густе тісто. Розбавити суміш залишком молока і окремо розтопити вершкове масло і соняшникову олію, влити в тісто. Смажити на середньому вогні на спеціальній сковороді.
Весь детальний процес смаження млинців і приготування рибного фаршу Ярославський показав у відеоролику.
Нагадаємо, рецепт сметанної паски на швидку руку за 30 хвилин: мінімум інгредієнтів, без сиру і духовки
Як повідомляв Знай.uа, секретний інгредієнт для приготування смачного і наваристого борщу: про це мало хто знає
Також портал Знай.uа писав, ніжний і повітряний великодній краффін: рецепт, з яким впорається кожна господиня