Всі наші дорогі та шановні читачі, які уважно стежать за нашими "смачними" новинами, знають, що як у полі нашої уваги трапляється хороший рецепт, ми обов'язково їм поділимося. Новорічні свята вже близько, і у нас є чудовий рецепт салатної заправки.
Ще варто додати, що цей рецепт дуже привабливий тим, що після нього не потрібно мити посуд.
Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв.
Що нам потрібно із продуктів:
Головне за 25 жовтня: довічне покарання ухилянтам, збільшення пенсії на 15% та "винищення" українських дітей
Гороскоп на сьогодні 25 жовтня: спілкування близнюків, впевненість левів та фінанси козерогів
Сніг, туман та потепління: погода у листопаді буде непередбачуваною
Школярів відучують від "совкового виховання": що намагаються "зламати" вчителі
- Олія - 125 мл;
- Цукор - 10 г;
- Лимон (сік) - 1 шт.;
- Перець чорний мелений - за смаком;
- Сіль - 15 г;
- Гірчиця - на кінчику ножа.
Спосіб приготування
Підготувати продукти для салатної заправки. Лимон трохи придавити рукою і покатати по поверхні - так буде легше видавити сік. Видавити лимонний сік і процідити через сито, щоб видалити кісточки.
Всі інгредієнти через вирву помістити в пляшку. Закрити пробкою і збовтувати до тих пір, поки вміст не перетвориться на однорідну масу.
Заправка для салатів готова. Її можна додавати в овочеві салати, салати з різною зеленню та салатним листям, а також використовувати для маринування риби перед запіканням. Зберігати заправку у холодильнику.
Раніше повідомлялося, ці зірочки прикрасять будь-який новорічний стіл: рецепт печива з 5 продуктів.