Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які не знають чим себе зайняти на кухні в ці квітневі дні та вечори, є чудовий рецепт дуже смачної страви. Перлова каша з морквою та цибулею - відмінний гарнір до м'яса, а також самостійна страва у Пост.
Про цей рецепт розповів один із українських шефів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у соціальних мережах.
Що нам потрібно із продуктів:
- Крупа перлова - 1,5 склянки;
- морква – 2 шт.;
- цибуля ріпчаста - 2 шт.;
- Олія - 3-4 ст. ложки (за смаком);
- Сіль – 1 ч. ложка (за смаком);
- Зелень (за бажанням) – 1 ст. ложка (за смаком);
- Часник (за бажанням) – 1 зубчик (за смаком).
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Росія може завдати потужного удару по Україні 20 листопада: посольство США застерегло всіх
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Спосіб приготування
Підготуйте продукти для перлової каші з морквою та цибулею. Закип'ятіть чайник. Зваріть в'язку круту кашу. Для цього крупу промийте у холодній воді. Промиту крупу залийте окропом (4,5-5 склянок). Посоліть до смаку.
Доведіть крупу до кипіння, варіть на мінімальному вогні під кришкою до готовності (близько 60-90 хвилин). Моркву очистіть, вимийте, натріть на тертці.
Цибулю очистіть, вимийте, нашаткуйте. Розігрійте сковороду, налийте олію. Викладіть підготовлені овочі. Перемішайте овочі і обсмажте на олії на середньому вогні, помішуючи, до готовності (близько 5 хвилин).
Додайте засмажку в кашу. Перемішайте. Перлова каша з морквою та цибулею готова. За бажанням посипте кожну порцію нарізаними зеленню і часником. Тепер можна і їсти, приємного апетиту.
Нагадаємо, смак дитинства: як приготувати смачні глазуровані сирки вдома за рецептом від "Майстер Шеф" Глинської.
Раніше повідомлялося, вражаюче смачно: ніжний паштет із яєць за доступною ціною.
Також, рецепт, перевірений десятиліттями: класичний пасок на Великдень.