Цього разу, наш любий читачу, ти зможеш поповнити свою "кухонну книгу" ще одним чудовим рецептом. Давай разом дізнаємось, як приготувати солянку. Такий супчик добре робити після свят, коли є багато різного м'яса. А готувати м'ясну солянку по-домашньому рекомендують на будь-якому м'ясному бульйоні, в нашому рецепті курка.

Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у соціальних мережах.

Домашня солянка, скріншот: YouTube

Перелік продуктів:

- курка – 500 г;
- копченості (грудинка, бекон, салямі) – 500 г;
- вода - 2-2,5 л;
- огірки солоні – 3 шт.;
- морква – 1 шт.;
- цибуля ріпчаста - 1 шт.;
- олія рослинна - 30 г;
- розсіл (за бажанням) – 100 г;
- томат-паста – 1-2 ст. ложки;
- сіль за смаком;
- перець – за смаком;
- цукор – 1 ч. ложка;
- зелень – за смаком;
- лимон – за смаком;
- маслини – за смаком.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав

Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня

Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ

Показати ще

Домашня солянка, скріншот: YouTube

Спосіб приготування

Курку помити та залити холодною водою. Довести до кипіння. Зняти піну, зменшити вогонь до мінімуму, варити курку під кришкою до готовності (близько 40 хвилин). Поки вариться курка, почистити і помити цибулю. Нарізати кубиками. Моркву почистити, помити та натерти на великій тертці.

Домашня солянка, скріншот: YouTube

Огірки нарізати кубиками. Копчене м'ясо, бекон, нарізати ковбасу кубиками. Готове куряче м'ясо охолодити. Розігріти сковороду, налити олію. Викласти цибулю та моркву. Гасити, помішуючи, на середньому вогні 3-4 хвилини.

Домашня солянка, скріншот: YouTube

Домашня солянка, скріншот: YouTube

Домашня солянка, скріншот: YouTube

Додати томат. Перемішати. Викласти огірки. Перемішати, додати|добавляти| 100 г бульйону. Гасити на маленькому вогні 5 хвилин. Куряче м'ясо очистити від кісток та шкіри, нарізати шматочками.

Домашня солянка, скріншот: YouTube

Домашня солянка, скріншот: YouTube

Домашня солянка, скріншот: YouTube

У каструлю викласти засмажку, додати все нарізане м'ясо та ковбасу. Посолити, поперчити, додати цукор та розсіл (за бажанням). Варити м'ясну солянку по-домашньому на найменшому вогні під кришкою 10 хвилин. Солянка м'ясна по-домашньому готова. Подавати з лимоном, маслинами та зеленню.

Нагадаємо, сніданок від Феріта та Сейран Корхан: рецепт популярного асаї боулу із серіалу "Зимородок".

Раніше повідомлялося, про сирники та вареники можна забути: рецепт смачних сирних куль з начинкою.

Також, смачніше, ніж у найкращій кондитерській: рецепт торта "Медовик" без духовки.